StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Скасування весілля і ревнощі: Kazka Зарицька розкрила подробиці особистого життя

8 серпня 2024, 17:30
478
Олександра Зарицька розповіла, як склалися її стосунки з нареченим після того, як вона відмовилася від весілля.
Олександра Зарицька, Павло Тараненко
Kazka Олександра Зарицька - Зарицька розповіла про стосунки з нареченим / колаж: Главред, фото: instagram.com/kazka.band

У червні 2024 року мало відбутися весілля солістки гурту Kazka Олександри Зарицької та її бойфренда, музиканта Павла Тараненка. Однак церемонія не відбулася, а артистка оголосила, що скасовує весілля.

Зарицька і Тараненко були заручені з травня 2023 року. Уперше про стосунки пара заговорила ще у вересні 2022-го.

Співачка зараховує себе до тих, хто про особисте говорить неохоче, тому після скасування весілля про її стосунки з музикантом почали з'являтися різні чутки. Їх Олександра рішуче спростувала в інтерв'ю для М1.

відео дня

Співачка підкреслила, що вона все ще заручена з Павлом, і між ними повна гармонія. "Я в плані кохання дуже постійна людина, якщо я всій Україні сказала, що заручена, то я не буду постійно хайпувати, що я заручена, а тепер вже не заручена. Нічого не змінилося", - каже зірка.

При цьому вона пожартувала, що єдине, що затьмарює її стосунки з Тараненком, то це ревнощі музиканта: "У нас є тільки проблемка, що Паша ревнує мене трішки до Миколи (співак Tricky Nicki, з яким Зарицька нещодавно записала пісню "Не та любов" - прим. редактора), а так все добре".

Олександра Зарицька, Tricky Nicki
Олександра Зарицька та Tricky Nicki, до якого співачку ревнує її наречений / колаж: Главред, фото: instagram.com/kazka.band

Хто така Олександра Заріцька?

Олександра Заріцька - українська співачка, солістка гурту "KAZKA" (з 2017 року). Учасниця шоу "Голос країни" (4 сезон - як учасниця, 12 сезон - тренерка команди "Другого шансу"), "Х-фактор" (8 сезон - посіла 7 місце у складі гурту "KAZKA") і "Танці з зірками-8".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Інна Мірошниченко, блогерка, юристка і дружина Тимура Мірошниченка, чесно зізналася, чи потоваришували їхні рідні та прийомні діти, і як вони справляються з ревнощами в сім'ї.

Також скандальна акторка і модель Ліза Василенко, Лола зі "Школи", розповіла про невиліковну хворобу, з якою вона тепер вчиться гармонійно співіснувати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти