StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відмовилася від українського громадянства: чому Жанна Бадоєва мовчить про війну

27 квітня 2023, 22:00
Ведуча Жанна Бадоєва побоюється втратити своїх російських глядачів, які, до речі, її не особливо шанують.
Жанна Бадоєва
Жанна Бадоєва / Instagram zhanna_badoeva/

Ведуча литовського походження українського шоу "Орел і решка" Жанна Бадоєва, яка довгий час працювала в Україні, була одружена з українцем, але малодушно мовчить про війну в Україні, нібито просто не може говорити про звірства окупантів і називати речі своїми іменами.

Більш того, за словами телеведучого Слави Дьоміна, Бадоєва також відмовилася від українського громадянства ще в 2019 році. Ведучий вважає, що вся справа в тому, що у Бадоєвої виходить власне шоу "Життя інших" на російському ТБ. Звідси і малодушна позиція по війні.

Слава Дьомін коментує позицію Бадоєвої по війні

"Жанна відмовилася від українського громадянства ще в 2019 році. У вересні 2022 року стало відомо, що вона продовжує співпрацю з російськими телеканалами. У січні Жанна Бадоєва потрапила під санкції РНБО. У неї виходить тревел-шоу на одному з російських телеканалів і восени випуски поновилися", – розповів Дьомін.

Дивіться відео про те, як і хто потрапив під санкції РНБО

Нагадаємо, раніше за своє злочинне мовчання в Україні Жанна Бадоєва потрапила до списку санкцій разом з іншою "випускницею" Орла і Решки Регіною Тодоренко. Однак за Бадоєву заступився її колишній колега, продюсер і ведучий проекту Євген Синельников.

Зазначимо, що Україна офіційно ввела нові санкції проти ряду російських артистів, які підтримали війну, розв'язану Путіним проти нашої країни.

Главред також повідомляв, що нещодавно на головному пропагандистському каналі РФ відновилася трансляція нового шоу про подорожі за участю Бадоєвої. Іронічно, але це повернення на екрани негативно сприйняли і в Україні (з очевидних причин), і в країні-терористові.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти