StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Батько Урганта зробив "геройську" заяву про війну і підтримав Росію

25 жовтня 2023, 14:09
Батько і син по-різному поставилися до того, що Росія атакувала мирну Україну і продовжує вбивати мирних громадян.
Батько Івана Урганта заявив, що готовий вбивати українців
Батько Івана Урганта заявив, що готовий вбивати українців / Колаж Главред, фото Перший канал, pda.mil.ru/

Російський актор і батько популярного в терористичній Росії ведучого Івана Урганта, який не підтримує жорстокий напад РФ на Україну, Андрій Ургант, зробив ряд заяв, які повністю підтримують дії російської влади.

За інформацією пропагандистського видання vm.ru, старий актор заявив, що сам готовий піти служити в терористичну і провальну російську армію, в тому випадку, якщо "вороги нападуть на Москву".

"Я сказав, що завжди буду вірний своїй країні і нашій армії. Так, це так. Завжди буду вірний присязі, яку давав у 1979-му", — заявив 66-річний артист.

відео дня

Він також додав, що якщо "фашисти" підійдуть до столиці терористичної держави Москві, і оточать "кільцем блокади", то він перший піде рити окопи.

Нагадаємо, раніше російський шоумен і актор Іван Ургант став предметом цькування пропагандистських росЗМІ через кілька його антивоєнних висловлювань. В кінці лютого артист пішов у творчу відпустку і нібито відправився в Ізраїль, де має громадянство з 2018 року.

Раніше також стало відомо про те, що в ході зборів групи з розслідування антиросійської діяльності у сфері культури (ГРАД) в Росії, яка почала війну проти України, Івана Урганта внесли до списку так званих агентів іноземного впливу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти