StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Від дівчинки до карги: путіністка Доліна сіла в калюжу через кострубату ретуш

16 січня 2024, 21:59
2746
Лариса Доліна ніяк не може змиритися з тим, що вона необоротно стає підстаркуватою.
Лариса Доліна
Лариса Доліна зганьбилася невдалою фоторетушшю / колаж: Главред, фото: t.me/dolinaofficial

Співачка-путіністка Лариса Доліна постійно комплексує через свою зовнішність - її дані завжди були далекі від ідеальних, артистка то худла, то набирала вагу, намагаючись хоч трохи наблизиться до ідеалів краси.

З віком проблема погіршилася. У той час, як у всьому цивілізованому світі вже відмовляються від ейджизму та виступають за натуральне старіння, країна на болотах нещадно перемелює свою "стару гвардію". Це підштовхує 68-річну Доліну до незграбних рішень, за які пізніше її злісно висміюють.

Нещодавно артистка попалася на недолугій ретуші - в соціальних мережах вона поділилася знімками з відпочинку, на яких вона "стерла" собі ніяк не менше 30 років. Обличчя Доліної на фото було бездоганно гладеньким, підтягнутим, без єдиної зморшки.

відео дня

Однак швидко правда розкрилася - через любов до засмаги пропагандистка в своєму віці схожа на сушену курагу з пігментними плямами. До того ж на губах співачки з'явилася болячка, яку на фотографіях вона сором'язливо зафарбувала. Все це можна помітити на стоп-кадрах відео, яке Доліна необережно також показала в соцмережах.

Лариса Доліна
Лариса Доліна зганьбилася невдалою фоторетушшю / колаж: Главред, фото: t.me/dolinaofficial, t.me/nemalahov

Раніше стало відомо, як співачка-зрадниця Asti відкупилася від скандальної вечірки у Насті Івлєєвої. Колишня українка так тряслася за рублі і свою популярність в країні на болотах, що пішла на мерзенну угоду з окупантами.

Також з'явилися подробиці про те, чому розлучилася ведуча-путіністка Лєра Кудрявцева. Новина про те, що вона пішла від свого молодого чоловіка породила чимало чуток.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти