StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Онкохвора Шеннен Доерті розповіла, яке ім'я вона дала своїй раковій пухлині

29 листопада 2023, 22:19
637
Четверта стадія не заважає зірці серіалу "Усі жінки відьми" жити повноцінним життям та активно сприяти розробці ліків від раку.
Шеннен Доерті
Шеннен Доерті розповіла про операцію на мозку і метастази в кістках / колаж: Главред, фото: instagram.com/theshando

Амерканська акторка, зірка серіалів "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Усі жінки відьми", Шеннен Доерті вже більше восьми років бореться з раком грудей. У неї четверта стадія з метастазами, які поступово розповзаються по організму.

У січні у Доерті виявилася пухлина в головному мозку, видалення якої було, за визнанням самої артистки, найстрашнішою подією в її житті. "У січні я дізналася, що у мене метастази в мозку. Мені провели опромінення, а потім взялися за одного з найбільших хлопців - я назвала його Боб - Боба потрібно було видалити і розрізати, щоб дослідити його патологію. А потім було ще опромінення. Тож це була та ще подорож. Це безумовно була одна з найстрашніших речей, через які мені доводилося пройти у всьому моєму житті", - розповіла вона в інтерв'ю для журналу People.

Також Шеннен повідомила, що метастази почали розповзатися і по її кістках. Проте вона не планує здаватися - зараз вона проходить лікування, яке дозволяє їй почувати себе краще, та має позитивну динаміку.

відео дня

"Я не закінчила з тим, щоб жити. Не закінчила з тим, щоб любити. Не закінчила з тим, щоб творити. Не закінчила з тим, щоб, сподіваюся, міняти щось на краще. Я просто ні, не закінчила. Мій найкращий спогад ще попереду", - переконана акторка.

Раніше лідер гурту Скай Олег Собчук висловився про розлучення з дружиною, візажисткою Марією Собчук, яка звинуватила його в аб'юзі. Артист розкрив подробиці їх розставання.

Також співак-воїн Віталій Козловський вперше розповів, куди пішов з Нацгвардії, куди його направили після мобілізації в червні. Він зізнався, що нове призначення не було його особистою ініціативою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти