StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лідер гурту Скай висловився про розрив з дружиною, яка звинуватила його в абьюзі

29 листопада 2023, 18:08
Відносини Олега і Марії Собчук після розлучення обросли шокуючими подробицями, про які жінка більше не хотіла мовчати.
Олег Собчук, Марія Собчук
Олег Собчук прокоментував розлучення з дружиною Марією / колаж: Главред, фото: facebook.com/oleg.sobchuk, instagram.com/sob4ukmari

Український співак, фронтмен гурту Скай Олег Собчук розлучився зі своєю дружиною, візажисткою Марією Собчук, після 20 років шлюбу. На жаль, розійтися парі, яка разом виховує двох дітей, мирно не вдалося.

Марія після оголошення про розставання зізналася, що два десятиліття жила в постійному стресі через токсичну і абьюзивну поведінку співака. Коли ж термін їх сімейного життя став підходити до кінця, Олег, за словами Марії, став допускати грубість в спілкуванні та погрожував їй.

Своє бачення ситуації з розлученням пізніше виклав сам артист. Він на своїй сторінці в Facebook дав зрозуміти, що не має наміру з'ясовувати стосунки публічно, та розповів, що розійшовся з колишньою дружиною ще до повномасштабної війни. У травні цього року було завершено шлюборозлучний процес.

відео дня

Коментувати заяви дружини про абьюз Олег Собчук не став, і відбувся загальними фразами - у нього все добре, всяке трапляється, життя триває.

"Надто в подробиці вдаватись не буду і, якщо чесно, не хочу (сподіваюсь ви розумієте). Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую. Життя продовжується. Дякую за увагу!" - написав соліст Скай.

Раніше українська співачка Alyosha натякнула на проблеми у відносинах з Тарасом Тополею. Розлад в парі, на думку артистки, настав через довгу розлуку.

Також стало відомо, що популярна блогерка Настя Талпа вдруге вагітна . Восени вона знову вийшла заміж і тепер чекає на дитину від другого чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти