StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вона заявляє, що Україна винна в цій війні": Денисенко розповіла про зраду Байрак

2 червня 2022, 11:13
Актриса вважає, що таким людям як Байрак не місце в Україні
'Вона заявляє, що Україна винна в цій війні': Денисенко розповіла про зраду Байрак
Денисенко розповіла про зраду Байрак / скріншот

Українська актриса Наталка Денисенко заявила, що українська режисер, сценарист і продюсер Оксана Байрак назвала росіян "братнім народом", а винуватцями війни вважає українців.

В інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк Денисенко розповіла, що в перші дні вторгнення російських окупантів написала Байрак, але та заблокувала її.

"Оксана Байрак мене заблокувала відразу, коли я їй написала ще на початку війни: "що ви говорите?". Вона заявляє, що Україна винна в цій війні. І "ми повинні бути з братнім народом разом" і все таке. Цим повинні вже займатися СБУ. Якщо людина заявляє, що Україна повинна бути окупована Росією, то за це повинна бути кримінальна відповідальність, тому що це зрада державі. Я не знаю, як це назвати по-іншому. І нічого не змінилося. Це куленепробивні люди. Однак зараз вже потроху в Росії "розкриватися карти" і багато хто починає щось розуміти", - зізналася актриса.

відео дня

Також Денисенко зазначила, що таким людям як Байрак не місце в Україні.

читайте такожХаратьян - не ворог народу: Оксана Байрак заступилася за актора через його заборону на в'їзд в УкраїнуВарто нагадати, що раніше Оксана Байрак вирішила підтримати актрису Сніжану Єгорову яка оскандалилася через Володимира Путіна.

Багато користувачів мережі висловили своє обурення через посади Єгорової, в яких вона висловила підтримку російському президенту, але Оксана Байрак назвала її "розсудливою людиною".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти