StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вона думками і серцем тут": продюсер Орла і Решки заступився за Жанну Бадоєву

15 березня 2023, 22:01
Євген Синельников переконаний, що, на відміну від Регіни Тодоренко, для мовчання Бадоєвої є причина.
Євген Синельников, Жанна Бадоєва
Євген Синельников прокоментував мовчання Жанни Бадоєвої про війну в Україні / instagram.com/synelnykov_yevgen, instagram.com/zhanna_badoeva

Режисер і телеведуча, відома завдяки українському тревел-шоу Орел і Решка Жанна Бадоєва мала українське громадянство і більшу частину свідомого життя прожила в нашій країні.

Проте відкрито про війну в Україні ведуча жодного разу не сказала. Більше того - у жовтні 2022 року вона повернулася на російське телебачення з авторським шоу про подорожі. У своїх соціальних мережах вона продовжує показувати безтурботну картинку, ігноруючи жахи в країні, яку раніше називала домом.

За своє злочинне мовчання в Україні Жанна Бадоєва потрапила до списку санкцій разом з іншою "випускницею" Орла і Решки Регіною Тодоренко. Однак за Бадоєву заступився її колишній колега, продюсер і ведучий проєкту Євген Синельников.

У своєму інтерв'ю для YouTube-каналу "Зірковий" Синельников висловив переконання в тому, що для мовчання у ведучої є якась вагома причина. "Знаючи Жанну, вона думками і серцем тут. Я вважаю, що можливо так склалися обставини, що вона не може закінчити той контракт, або не може щось говорити...", - розповідає він.

Втім, Синельников зазначив, що не підтримує зв'язок колишньою колегою, хоч і в її симпатіях до України він упевнений більше, ніж у "стражданнях" Регіни Тодоренко.

Раніше стало відомо, що Бадоєву не дуже-то й тепло зустріли на головному пропагандистському каналі країни-терориста. Російська чиновниця вимагала звільнення ведучої нібито через її антивоєнну позицію.

Також своє обурення тим, що на головному пропагандистському каналі країни-терориста виходить шоу з Бадоєвою, висловив кремлівський пропагандист Михайло Шахназаров.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти