StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Росія - країна-терпила": в РФ ополчилися на Жанну Бадоєву

22 жовтня 2022, 14:15
Жанна Бадоєва поступово стає ворогом Росії, в Україну їй дорога також закрита.
Жанна Бадоєва
Жанна Бадоєва / instagram.com/zhanna_badoeva

Росіяни, які відкрито підтримують війну в Україні і вбивства мирних українців, сильно обурені поверненням в ефір російського телеканалу програми Жанни Бадоєвої "Життя інших".

Зокрема, виходу програми обурився російський пропагандист Михайло Шахназаров. На його думку, "хтось влаштовує справжню диверсію і не боїться наслідків".

"Вони будуть тягнути звідти, тому що це диверсія. Ось Бадоєва знову на Першому каналі. Чому? А тому що хтось дає сигнал, мовляв, з'явилася Бадоєва, потім Галкіна привеземо, потім Урганта - і покажемо, що у нас країна-терпила, яка буде робити так, як ми захочемо. Ви цього хочете? Мені здається, часи вже точно змінилися. І ви це знаєте", - емоційно заявив пропагандист Шахназаров, якого цитує Російський Стархит.

відео дня

За його словами, Жанна Бадоєва — "громадянка України, Ізраїлю та інших країн". "А тепер вона знову з'явилася на Першому каналі. Це диверсія і є. Вдень кричать, що наші хлопці, бійці прасують позиції - а з ранку раніше Бадоєва. Все окей, всі повертаються", - сказав Шахназаров, напевно маючи на увазі божевільні втрати російської армії в жорстокій війні проти України.

Нагадаємо, в День Незалежності України, в прямому ефірі Сніданку з 1+1 український режисер Алан Бадоєв презентував офіційний саундтрек і показав новий трейлер до майбутньої документальної стрічки Довга доба. У ролику показані ексклюзивні кадри з життя героїв фільму, які діляться своїми історіями з режисером.

читайте такожЖанна Бадоєва показала шикарні форми в плаття, що задерлося від вітру

Алан Бадоєв завітав у гості на виїзну студію Сніданку з 1+1, облаштованій на станції метро Хрещатик, і розповів ведучим Єгору Гордєєву та Нелі Шовкопляс, як просувається робота над фільмом, і хто став автором саундтреку масштабного проекту.

"Зараз ми переглянули понад 3000 історій, які отримали від українців. Частину з них вже відібрали і підготували до "полотна". Беремо в роботу як великі історії, так і дуже коротенькі, тому що іноді якесь одне слово, сказане героєм, задає тональність для наступного героя. Цей фільм-справжня мозаїка з почуттів. Ми отримуємо матеріали навіть з тимчасово окупованих територій, і це дуже цінні кадри. Були випадки, коли діти потайки знімали якісь відеоролики спеціально для нас. Звичайно ми просимо людей з тимчасово окупованих територій не ризикувати. Але вони хочуть, щоб про них і їхні міста знали всі", - говорить Алан Бадоєв.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти