StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Він хворий: Роднянський охарактеризував Корчевникова

19 квітня 2023, 15:34оновлено 19 квітня 2023, 16:37
Український продюсер Олександр Роднянський, який створив російський серіал "Кадетство" і прославив Бориса Корчевнікова, розповів, що він думає з приводу нього.
Роднянський
Роднянський "створив" Корчевнікова / Детектор Медіа

Український продюсер Олександр Роднянський, який створив російський серіал "Кадетство" і прославив затятого путініста, фашиста Бориса Корчевнікова, розповів, що він думає з приводу нього.

У своєму інтерв'ю виданню "Главком", відомий продюсер заявив, що Корчевников просто хворий.

"Борис Корчевников - хвора людина. Я бачив кілька уривків з випусків новин, це вже ненормально. А з іншого боку, чому ми повинні на це дивитися і навіщо взагалі на це звертати увагу?"- дивується продюсер.

відео дня

За його словами, і сам Корчевников і телеканал, на якому він працює (Спас - авт.) - це вже давно якийсь такий відстійник і треба про нього забути. "Я не можу знайти відповіді на питання, а що ж сталося з Корчевніковим або іншими. Є певні соціально-політичні умови. Люди стають заручниками ситуації і потрапляють під вплив пропаганди", - додає він.

За словами Роднянського, він сам весь час дивується тому, як це могло статися. "Якщо ви думали, що у мене є відповідь на ваше запитання, то я вас розчарую. Її у мене немає. Колись я думав, що більшість людей в Росії, з якими був знайомий, цілком нормальні. Потім дивишся, як хтось із цих людей зігує і так вже не думаєш... в кінці кінців, це і їх особистий вибір теж. За нього доведеться відповідати", - говорить він.

Нагадаємо, раніше український кінопродюсер, який працював в Росії, але з початку військового вторгнення закрив всі свої проекти там, висловився щодо свого повернення до Росії пропагандистки Ксенії Собчак, яка втекла з Росії до Литви.

За його словами, сам продюсер не поділяє зловтіхи по відношенню до Собчак. "І не тому, що ми дуже давно і близько знайомі. Мені сумно, що знищують останній острівець справжнього медійного життя. "Обережно, новини" Собчак я дивився. Це був помітний проект, джерело багатьох ексклюзивних новин. Сама Ксенія робила гідні журналістські роботи", - говорить він.

Раніше також стало відомо про те, що таємничим бойфрендом співачки і екс-солістки групи "Віагра" виявився син відомого продюсера Олександра Роднянського, радник президента України Володимира Зеленського з економічних питань - Алекс Роднянський.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти