StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зробив це не зі зла": Святослав Вакарчук вибачився за свою політичну кар'єру

2 квітня 2024, 22:53
364
Лідер Океану Ельзи зізнався, що недооцінив відповідальність, яка лягає на плечі народних обранців.
Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук розкритикував свою політичну активність / колаж: Главред, фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Український співак Святослав Вакарчук має репутацію суперечливого політика. Двічі він обирався народним депутатом Верховної ради України (вересень 2007-грудень 2008 і травень 2019-червень 2020) і двічі знімав із себе повноваження достроково. Крім того, він був засновником і головою політичної партії "Голос".

Улітку 2020 року фронтмен Океану Ельзи офіційно завершив свою політичну кар'єру. Сьогодні артист вважає цю частину своєї діяльності помилкою.

"Думаю, що в свій час зробив велику помилку, коли недооцінив рівень надії людей на конкретну особистість в політиці. Я недооцінив, наскільки на мене, як людину, багато хто покладав великі надії. Я не усвідомлював, що мій підхід до політики, коли ти приходиш для того, щоб допомогти іншим людям себе проявити і стати тими, ким вони є, створити нове середовище, відрізняється від відчуття більшості людей, для яких потрібна конкретна людина, в яку вони хочуть уособлено вкласти свої мрії, бажання і решту", - розповів музикант в інтерв'ю Андрію Любці, і зазначив, що більше ніколи не хотів би займатися політикою.

відео дня

Також Святослав Вакарчук попросив вибачення за те, що не виправдав надії українців на цьому терені: "Я цього недооцінив і хочу вибачитися перед усіма цими людьми. Тому що я, певним чином, їхні очікування, які вони на мене покладали, не справдив. Я це зробив абсолютно не зі зла. Моя помилка тоді була в тому, що я не усвідомив цього. Тому мені за це насправді дуже болісно всередині".

При цьому музикант абсолютно впевнений, що його діяльність під час повномасштабної війни - концерти на нулі, спілкування з нашими захисниками та благодійні виступи - приносить Україні більше користі, ніж його труди на політичній ниві.

Хто такий Святослав Вакарчук?

Святослав Вакарчук - український музикант, співак, лідер гурту Океан Ельзи. Заслужений артист України. Творець і голова політичної партії "Голос" (2019-2020). Випустив 10 музичних альбомів у складі Океану Ельзи.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка Вечірнього Кварталу і хрещена мама Олени Зеленської Олена Кравець розкрила подробиці першої за час повномасштабної війни зустрічі з першою леді України.

Також український ведучий і колишній "холостяк" Микита Добринін прокоментував чутки про свою бісексуальність, які стали з'являтися після його розлучення з блогеркою Дашею Квітковою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти