StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Оля Цибульська сказала, хто їй Дзідзьо, і як вона його любить

2 червня 2021, 14:25
Українська співачка Оля Цибульська пояснила, чому не відбивала Дзідзьо у дружини До розлучення.
Оля Цибульська
Оля Цибульська / instagram.com/cybulskaya

Кума Михайла Хоми, співачка Оля Цибульська публічно пояснила, які стосунки її пов'язують з Дзідзьо, і чому вона не "відбила" його у Ярослави Притули раніше.

Співачка прийшла на інтерв'ю шоу влада vs Влащенко, де і відповіла на парочку "гострих" питань про творчість і скандали, пов'язаних з нею останнім часом.

В тому числі, їй знову довелося пояснювати, чи є вона коханкою Дзідзьо, чи ні.

"Ми з Мішею знаємо одне одного з дитинства, з зеленого, сопливого... тому що це шкільні роки, у нього, напевно, перший курс... і він бачить, скільки зроблено у мене, і я бачу, скільки — у нього... і ми знаємо, не треба один одному на вухо розповідати, скільки г*на довелося з'їсти, скільки всього пережити, що я його люблю всім серцем, як брата, як людину-професіонала, і завжди молюся за нього Богу і прошу, щоб у нього все було добре, тому що він прекрасний артист. Сподіваюся, що він так само мене любить і, що це взаємно", - каже дівчина.

У програму увійшла також її відповідь про те, чи залишилися вони друзями після розлучення чоловіка, чи тепер вони вже щось більше один одному.

"Якби ми повинні були стати одне одному кимось більше, то це було б вже давно. І він дуже харизматичний чоловік, і я така, з перцем. Так що, якби я хотіла його завоювати, то вже зробила б це", - пояснила вона

читайте такожОльга Цибульська відповіла на чутки про схожість сина з Дзідзьо

Раніше Ольга Цибульська заінтригувала оголошенням про свого чоловіка після того, як в Мережу злили нібито його дані.

До цього Дзідзо вперше відреагував на скандальне звинувачення в зрадах від Ярослави Притули.

В останньому своєму інтерв'ю його колишня дружина Ярослава Притула оголосила, що підозрювала Дзідзьо в зрадах, але не змогла знайти доказів.

Подивитися випуск Світського життя з Олею Цибульською можна онлайн на сайті 1plus1 video. Там же доступний новий випуск шоу, останній в травні 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти