StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оля Цибульська розповіла про роман із чоловіком та поділилася рідкісними фото

26 травня 2024, 22:15
171
День Києва надихнув Цибульську переглянути сімейні архіви.
Оля Цибульська з чоловіком і сином
Оля Цибульська чоловік - Цибульська показала чоловіка і сина на рідкісних фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

У 2022 році українська співачка Оля Цибульська перестала приховувати свого чоловіка Сергія, стосунки з яким тривають уже понад 20 років. Разом вони виховують сина Нестора.

Сьогодні Київ відзначає особливе свято. Столиця має величезний вплив на становлення Цибульської. Вона вдячна місту не тільки за успішну кар'єру артиста, а й за сім'ю, адже саме в Києві вона зустріла своє кохання, вийшла заміж і народила сина.

Про це співачка розповіла у своєму блозі в Instagram. Цибульська показала серію особистих фотографій, яких раніше не бачили її шанувальники.

відео дня

"Тут (у Києві - прим. редактора) я повірила, що зможу. Стала дружиною. Стала мамою", - прокоментувала знімки артистка. У кадрі вона позувала з чоловіком на різних етапах їхніх стосунків. Також вона поділилася ніжним знімком із Нестором, коли він був ще зовсім крихіткою.

Оля Цибульська з чоловіком і сином
Оля Цибульська чоловік - Цибульська показала чоловіка і сина на рідкісних фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

Хто така Оля Цибульська?

Оля Цибульська - українська співачка, ведуча (Підйом, Guten Morgen, Золотий Грамофон, M1 Music Awards), блогерка. Переможниця першого сезону української "Фабрики зірок" (була в дуеті Опасные связи з Олександром Бодянським). Авторка творчих спецпроєктів "МЖ", "Самые поющие новости", "#безпарОЛЯ".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше чоловік ведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної, бізнесмен і військовослужбовець Тимур Хромаєв, на тлі чуток про розлучення звернувся до зіркової дружини.

Також український співак Артем Пивоваров натякнув на таємне одруження - останніми місяцями артист став дедалі частіше говорити про своє особисте життя, яке раніше часто приховував.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти