StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Артем Пивоваров натякнув на таємне одруження: "Мені потрібен контакт"

23 травня 2024, 22:55
335
Популярний артист став все частіше давати коментарі про свої амурні справи.
Артем Пивоваров
Артем Пивоваров особисте життя - Пивоваров прокоментував одруження / колаж: Главред, фото: instagram.com/pivovarovmusic

Український співак Артем Пивоваров належить до того роду артистів, які ретельно приховують своє особисте життя. За роки на великій сцені про це вдалося дізнатися вкрай мало: з 2017 року він зустрічається з дівчиною на ім'я Дар'я, яка знялася в кліпі на його пісню "Моя ніч".

Однак на початку квітня Пивоварова стали підозрювати в одруженні. Тоді на безіменному пальці артиста помітили каблучку. Чи це обручка, зірка відповів вельми ухильно.

Зараз питання про великі зміни в особистому житті Пивоварову поставила Раміна Есхакзай. В інтерв'ю для журналістки і блогерки співак зробив відверте зізнання.

відео дня

"Я так само потребую уваги, любові, я просто людина, потребую сексуального контакту, фізичного контакту, і я в цьому такий самий, як і всі, ну, тобто мене нічого не відокремлює, не відрізняє від інших людей. Відповідаючи на твоє запитання (про стосунки та одруження - прим. редактора), я не забуваю жити для когось одного", - розповів Артем Пивоваров.

Хто такий Артем Пивоваров?

Артем Пивоваров - український співак, автор пісень, саунд-продюсер, колишній тренер шоу "Голос країни-13". Випустив 5 студійних альбомів і 20 синглів. Автор проєкту "Твої вірші, мої ноти". Володар двох премій YUNA (2021, 2022) та ордена "За заслуги" третього ступеня.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Настя Каменських поклала край чуткам про розлучення і публічно звернулася до Потапа з ніжним привітанням - сьогодні зіркова пара святкує п'яту річницю весілля.

Також стало відомо, що акторка і комік Олена Кравець пофарбувала волосся семирічного сина в незвичайний колір. Вона не тільки не стала перешкоджати бажанню Івана змінити зовнішність, а й допомогла підібрати відтінок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти