Ольга Бузова покинула Дом-2 після перекупки шоу

13 квітня 2021, 14:17оновлено 13 квітня 2021, 19:57
Ексцентрична російська співачка Ольга Бузова відмовилася повертатися на шоу Дом-2 після перекупки його іншим каналом.
Ольга Бузова
Ольга Бузова / instagram.com/buzova86

Російська співачка Ольга Бузова вела реаліті-шоу Дом-2 на ТНТ, але після того, як канал закрив його, дівчина відмовилася повертатися на проект, викупленим каналом Ю.

Як повідомила Бузова в своєму Instagram, вона вирішила залишити 17 років життя на старому Дом-2, і більше не повертатися до цієї роботи.

Як стверджує співачка, днями починаються зйомки шоу, але вона на них не братиме участі. Рішення давалося їй довго і болісно.

відео дня

"Моя історія в Дом-2 закінчена. Після довгих роздумів, я все ж вирішила покинути шоу Дом-2, з яким провела 17 років свого життя. Я приїхала в Москву в 18 років...і потрапила на проект. Я по-справжньому жила, любила і для мене це було не шоу, а моє життя!",- написала Бузова.

Вона подякувала всім, хто робив і дивився Дом-2, і пригадала, що там же вона зустріла Ксенію Собчак і Ксенію Бородіну.

"Зараз пишу цей текст і реву... Але, я повинна йти далі! 12.04.2021 року моя історія, моя епоха, моє життя пов'язане з реаліті-шоу Дом-2 офіційно закінчилася‼️ Я залишаю шоу, як учасниця і як ведуча", - оголосила співачка.

Як повідомляє телеграм-канал Yobajur з посиланням на свої джерела, ТНТ обіцяли Ользі Бузовій відкрити її приватне шоу, щоб вона не переходила в Дом-2 на канал Ю. Поки що ніяких офіційних підтверджень цьому немає.

Нагадаємо, що шоу Дом 2 перекупив канал Ю. Зйомки Дом 2 починаються з 19 квітня, і незабаром шоу повинно було вийти на екрани.

Новий проект отримав назву "Дом-2. Нова любов" і буде транслюватися вранці і ввечері. Формат залишиться тим же, творці планували залишити склад телеведучих без змін - Ольга Бузова, Ксенія Бородіна, Ольга Орлова, Влада Кадоні і Андрій Черкасов повинні були повернуться до своїх обов'язків.

Дом-2 закрили в грудні 2020 року. У лютому 2021 року заговорили про відродження шоу на іншому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти