StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Величезна чорна діра": Дорофєєва розповіла про хейт через Дантеса та Кацуріна

15 травня 2024, 16:13
1439
Dorofeeva вже понад два роки вчиться жити з чужою ненавистю.
Володимир Дантес, Надія Дорофєєва, Міша Кацурін
Дорофєєва розповіла про хейт через роман з Кацуріним / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

У березні 2022 року українські співаки Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили про розлучення. Таку саму заяву за кілька днів зробили і їхні близькі друзі - Міша і Даша Кацуріни. Уже в червні Дорофєєва і Кацурін підтвердили свій роман, а через рік - і зовсім одружилися. Володимир Дантес і Даша Кацуріна також зараз перебувають у романтичних стосунках - особисте життя налагодилося.

Подробиці цього складного чотирикутника достовірно відомі лише його учасникам, але саме на Дорофєєву обрушилася найбільша кількість хейту - мовляв, і свої стосунки зіпсувала, і сім'ю Кацуріних зруйнувала. Уже два роки їй регулярно пишуть образи і гнівні коментарі. На публіці співачка намагається реагувати на них філософськи або з гумором, але довгий час ця ненависть руйнувала її зсередини.

Про це Дорофєєва розповіла в інтерв'ю Cosmopolitan. Артистка поділилася своїми переживаннями, з якими вона навчилася справлятися лише нещодавно.

відео дня

"Тема хейту дуже гостра й важка для кожного українця. І коли ти стикаєшся із цим – а в моєму випадку величезний хейт був через особисте, – у тебе всередині ніби з'являється величезна чорна діра, яка не дає тобі нормально існувати. Я б порівняла страждання від хейту з важкою психічною хворобою. Думаю, що зовсім скоро психологи й науковці скажуть нам, що така хвороба справді є, і дадуть їй офіційну назву. Уже минув час, я це пройшла, але тільки зараз усвідомлюю, наскільки важко було. Цей період дав мені розуміння: якщо ти хочеш, щоб не було хейту, треба просто нічого не робити, заховатися й сидіти мовчки. А це не мій вибір. Більше того, я розумію, що це не остання така історія в моєму житті, але тепер я вже знаю, що із цим робити", - поділилася Надя Дорофєєва.

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка шоу "Танці з зірками", ведуча Іванна Онуфрійчук, розкрила стать майбутньої дитини. У квітні вона повідомила, що чекає на первістка від казахського бізнесмена.

Також співачка Камалія возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Разом вони вирушили на відпочинок до Португалії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти