StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Одне вбивство і зло": зірка серіалу Свати різко наїхала на Володимира Зеленського

3 липня 2023, 22:35
5491
Железняк раптом заявила, що змінилася риторика Зеленського після обрання на пост президента стала шоком для його колишніх колег по сцені.
Олеся Железняк, Володимир Зеленський
Олеся Железняк про Володимира Зеленського / Колаж Главред, фото кадр з серіалу Свати , president.gov.ua

Російська актриса Олеся Железняк, яка виступила за війну в Україні і підтримала диктатора Путіна, раптом вирішила виступити і проти президента України Володимира Зеленського.

В інтерв'ю YouTube-каналу "Емпатія Манучі" російська актриса заявила, що пам'ятає часи, коли зустрічала на знімальних майданчиках Володимира Зеленського. За її словами, тоді він здавався життєрадісним, а також люблячим "російську культуру".

"Ми з ним знімалися у фільмах "8 перших побачень", "Кохання у Великому місті". Ми особисто знайомі, спілкувалися на рівні знімального майданчика, розмовляли, жартували. У мене немає відповіді на питання, що з ним сталося. Це якась інша людина. Тоді, в минулому житті, він мені здавався веселим", - поділилася вона.

відео дня

Железняк раптом заявила, що риторика Зеленського після обрання на пост президента стала шоком для його колишніх колег по сцені.

"Спочатку багато хто зраділи, що Україну очолила людина, яка любить росіян", - раптом заявила Железняк.

"Але потім почалися запеклі виступи українського лідера і його команди з "95-го кварталу", образи культури Росії, населення, нашої церкви. Все звучало з його вуст "убивчо, жорстоко і зло", - вважає Железняк.

Після всього горя, яке приніс "руський мир" в Україну, зірка "Сватів" досі не розуміє, "як могли статися в людині такі різкі метаморфози".

Актриса каже про любов до України

Після всього російська актриса раптом згадала про своє українське коріння.

"Я дуже люблю Україну. Так, я українка. Мама говорила, що в нас були якісь грецькі крові... Але все одно я українка, але російська людина. Це все неймовірно! Якийсь біль... На могилі бабусі з дідусем була тільки в дитинстві, але вони закрили авіасполучення. Виходить, що я не зможу прийти на могилу до своїх. Ну як це?! Хтось узяв і сказав: "Тобі туди не можна!", - заявляє актриса Желєзняк.

Железняк заявила, що Зеленський хоче "вбити її дітей"

Зірка українського серіалу "Свати" Олеся Железняк, нещодавно в інтерв'ю заявила, що президент України "хоче вбити її дітей". Таку заяву вона зробила пропагандисту Борису Корчевникову.

Так, за словами путіністки, вона не розуміє, що сталося з Зеленським і чому ж він так змінився. "Я навіть не знаю, яка метаморфоза повинна статися з людиною, правда, не знаю... значить, це було. Навіть іноді подумки питаю: "Володя, невже ти так ненавидів мене до такої міри ,що хочеш вбити моїх дітей?!"- запитує Железняк у президента України, замість того, щоб звернутися до оскаженілого Путіна і запитати його, чому він вбиває українських дітей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти