StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хочеш вбити моїх дітей": зірка "Сватів" звернулася до Зеленського

16 березня 2023, 13:24оновлено 16 березня 2023, 16:47
Олеся Железняк прийшла на програму слабочуючого пропагандиста Бориса Корчевнікова, де почала аналізувати, яким був Зеленський.
Олеся Железняк
Олеся Железняк / ruskino.ru

Зірка українського серіалу "Свати" Олеся Железняк, яка відкрито підтримує терориста Путіна, вбивства мирних громадян України, а також його загарбницькі амбіції, несподівано висловилася щодо президента України Володимира Зеленського.

Вона прийшла на програму слабочуючого пропагандиста Бориса Корчевнікова, де почала аналізувати, яким був Зеленський, пише Стархіт.

Так, за словами путіністки, вона не розуміє, що сталося з Зеленським і чому ж він так змінився. "Я навіть не знаю, яка метаморфоза повинна статися з людиною, правда, не знаю... значить, це було. Навіть іноді подумки питаю: "Володя, невже ти так ненавидів мене до такої міри, що хочеш вбити моїх дітей?!"- запитує Железняк у президента України, замість того, щоб звернутися до оскаженілого Путіна і запитати його, чому він вбиває українських дітей.

Железняк також розповіла про своїх родичів з України, які на її думку "одурманені". "Брат мій двоюрідний Саша, з яким ми зараз не спілкуємося, одурманений і вважає, що одурманена я. Його тато дійшов до Берліна, всі його груди були в орденах. Саша не чує. А зараз ми і не говоримо навіть...", — додала путіністка Железняк.

Нагадаємо, раніше Олеся Железняк, яка зіграла Ларису Буханкіну, знову звернулася до української актриси Ганни Кошмал, яка зіграла Женю Ковальову.

Як заявила Железняк в пропагандистській програмі "Доля людини" на каналі "Росія 1", вона вирішила довести, що зовсім не злиться на Кошмал, яка розірвала відносини з людьми, що підтримують війну і вбивства мирних українців. "Мені сумно. Не гірко, а саме гірко. Але я не дозволяю собі злитися і ображатися. Коли людина запекла - це значить, що йому погано, важко, і він не може з усім цим впоратися. Я, чесно, дуже б хотіла Аню обійняти і сказати: "я тебе все одно люблю, я тебе дуже шкодую". Я вірю, що ми коли-небудь обнімемося", – марить путіністка.

Крім того, раніше стало відомо, що скандальна актриса серіалу Свати Тетяна Кравченко, яка грала персонажа Валюху, і актор Федір Добронравов стали хорошими друзями.

Зовсім нещодавно Кравченко зізналася, що відчувала до Добронравова не просто дружні почуття.

Вона заявила, що часто їм з Добронравовим доводилося грати обійми і поцілунки. Зрештою Тетяна не змогла впоратися з собою і закохалася.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти