StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дуже сумую за легкістю": співак-воїн Козловський розповів про службу в ЗСУ

24 січня 2024, 21:44
Віталій Козловський поділився роздумами про 700 днів повномасштабної війни.
Віталій Козловський
Віталій Козловський розповів про службу та анонсував нову пісню / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

У червні 2023 року український співак Віталій Козловський отримав повістку і приступив до служби в Нацгвардії. У жовтні його перевели до ЗСУ, і відтоді артист рідше з'являється в інформаційному просторі. Ще менше він розповідає про своє життя зараз.

Виняток він зробив на честь 700-го дня повномасштабної війни в Україні. Козловський вирішив підбити підсумки цього величезного терміну, який назавжди змінив життя всіх українців, та його зокрема.

"700 день пекла в нашій країні. Мрія про перемогу залишається мрією. Віра жевріє, надія не померла, любов до батьківщини та до Людей, які роблять добро, зростає. Дякую усім совісним! Дуже сумую за легкістю...", - написав воїн в Instagram, та опублікував своє свіже фото.

відео дня

Примітно, що творчість артист не полишає навіть під час служби, хоч і зазначає, що поєднувати це вкрай складно. Однак спроб Козловський не полишає: "І хоч зараз практично неможливо поєднати творчість із сьогоденням, всупереч усім перипетіям скоро вийде у світ відображення моїх думок". Таким чином співак натякнув на вихід нової пісні.

Віталій Козловський
Віталій Козловський розповів про службу та анонсував нову пісню / instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Віталій Козловський прокоментував конфлікт зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який у рахунок боргів артиста відбирає у нього більшу частину його військової зарплати.

Співак запропонував Ігорю Кондратюку мирову угоду - зустрітися особисто й обговорити пом'якшення умов виплат у період його строкової служби. На це Козловський отримав жорстку відмову від продюсера в лайливій формі.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти