StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дуже гірко від безсилля": Галкін українською мовою висловився про атаку на Одесу

4 березня 2024, 14:46
Максим Галкін не зміг промовчати про терористичний обстріл його рідного міста - Одеси.
Максим Галкин
Максим Галкін розповів про свій біль після атаки РФ на Одесу / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Відомий російський гуморист Максим Галкін відреагував на обстріл Одеси країною-окупантом РФ, під час якого ворожий дрон влучив у багатоповерхівку і забрав життя 12 людей.

Галкін, який публічно засуджує криваве вторгнення РФ в Україну, зізнався, як йому боляче, коли Росія обстрілює його рідне місто, де він провів усе своє дитинство, ходив до школи і вчив українську мову

відео дня

"Одеса - це моє дитинство. В Одесі в школі я вчив з першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це теж моє одеське дитинство. Але мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє в серце. Одеса, я всім серцем із тобою. Мої глибокі співчуття сім'ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. Але суд Божий ще ніхто не скасовував", - написав Галкін на своїй сторінці в Іnstagram.

Підписники гумориста написали багато коментарів зі словами подяки за підтримку і позицію артиста:

"Спасибі за людяність";

"Це єдиний коментар від росіянина, який я побачив про Одесу";

"Хорошу людину видно, я не з України, я з Росії, але спасибі вам за позицію, незважаючи на все те, що на вас ллється вже третій рік".

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Додамо, Максим Галкін, який засуджує військову політику Росії, розповів про те, як країна на болотах намагається ставити артисту палиці в колеса .

А також після концерту в Дубаї в січні 2023 року держоргани ОАЕ оштрафували Максима Галкіна на 100 тис. дирхам. Адже підтримка України розцінюється владою ОАЕ, як протизаконна дія.

Читайте быльше про Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти