StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Генпрокуратура РФ знову "взялася" за Галкіна: що сталося

28 лютого 2024, 15:35
Замок зіркової сім'ї Галкіна і Пугачової в Підмосков'ї можуть конфіскувати, перевірка вже почалася.
Пугачова і Галкін
Генпрокуратура РФ почала перевірку Галкіна / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Максима Галкіна почали перевіряти з приводу висловлювань гумориста на відповідність новому закону терористичної РФ про фейки проти Збройних сил країни на болотах Росії.

Артист, якого визнали в країні-окупанті іноагентом, не дає спокою владі. Глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін вже звернувся в Генпрокуратуру, повідомляють росЗМІ.

"Виїхавший за кордон гуморист буквально весь свій контент будує на дискредитації російської армії і СВО. У своїх виступах Галкін раз за разом звинувачує наші війська в злочинах в Україні, навіть у тих, які вже давно викрили як фейки", — занили в РФ.

відео дня

Відзначимо, якщо Генпрокуратура знайде порушення в текстах гумориста, а він не шкодує гострих жартів у бік РФ, яка почала криваве вторгнення в Україну, то розкішний замок Галкіна і Пугачової можуть вилучити.

Зараз маєток в селищі Грязь, яке оцінюють в 10 890 000 у.о. оформлено на Максима.

Раніше Слідчий комітет терористичної Росії вже перевіряв Галкіна, але "відмовився порушувати кримінальну справу щодо сімейної пари після проведення перевірки за статтею про фейки про армію, не знайшовши для цього підстав".

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом з дружиною та дітьми виїхав з РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії включив Галкіна до списку фізичних осіб — "іноземних агентів".

Нагадаємо, під час концерту Андрія Макаревича Галкін випив і почав жартувати про Кіркорова, чим мало не зірвав концерт друга.

А також ведучий Олексій Суханов виступив проти "хороших росіян". Він заявив, що навіть якщо ці росіяни допомагають Україні і висловлюють свою підтримку, вони залишаються чужими для українців.

Читайте більше про Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти