StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нулі на одній руці не злічиш: скільки при розлученні отримає наречена Роналду

14 червня 2023, 03:45
Джорджина Родрігес вже стала забезпеченою жінкою до кінця своїх днів, повідомляють інсайдери.
Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес з дітьми
Стало відомо, скільки грошей Кріштіану Роналду заповідав Джорджині Родрігес / колаж: Главред, фото: instagram.com/georginagio

Іспанська модель Джорджина Родрігес витягла щасливий квиток, коли в модному бутіку, де вона працювала, познайомилася з португальським футболістом Кріштіану Роналду. У 2017 році між ними закрутився бурхливий роман, який переріс у справжні сімейні стосунки.

Зараз пара разом виховує 5 дітей - трьох Роналду, і двох, яких йому народила Родрігес. Через 6 років, модель так і не стала дружиною футболіста, проте бідувати їй не доведеться до кінця її днів.

Кріштіану нібито вже включив кохану в свій заповіт. Про це повідомляє Тһе Daily Mail. Навіть якщо пара розлучиться, так і не узаконивши стосунки, Джорджина Родрігес може щомісяця розраховувати на утримання в розмірі 100 тисяч євро.

Сімейне гніздечко, вілла в Мадриді під назвою "La Finca", також є частиною спадщини моделі. Вважається, що така щедрість щодо Родрігес є результатом того, що жінка стала опікуном не тільки для своїх біологічних дітей від Роналду, але і його спадкоємців від попередніх відносин.

Дивіться відеорепортаж про скандали і драми особистого життя Кріштіану Роналду і Джорджини Родрігес:

Раніше стало відомо, що відносини української співачки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним перейшли на новий рівень - артистка познайомила обранця з мамою.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти