StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Новий бойфренд Мадонни всього на 6 років старший за її сина від Гая Річі: співачка познайомила хлопців

22 серпня 2023, 09:32
499
Мадонна познайомила свого бойфренда - 29-річного боксера Джошуа Поппера і свого сина від шлюбу з Гаєм Річі - 23-річного Рокко Річі.
Мадонна, син, бойфренд
Мадонна познайомила сина з бойфрендом / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншоти з відео

Не так давно легендарна італо-американська попспівачка Мадонна зазначила свій 65-й День народження в столиці Португалія, Лісабоні, в колі сім'ї та друзів.

Співачка скористалася моментом і на вечірці все-таки представила один одному свого 23-річного сина Рокко Річі (від шлюбу з легендарним британським режисером Гаєм Річі) і свого нового бойфренда, 29-річного тренера-боксера Джошуа Поппера.

До слова, на тлі новин про хворобу Мадонни, її попаданні в лікарню і так далі, від Поппера ніяких новин не було чутно. І чи підтримував він зірку, і як він це робив – теж невідомо.

За турботу Мадонна публічно насамперед подякувала своїм дітям - 23-річному Рокко, 26-річній Лурдес, 17-річному Девіду, 17-річній Мерсі, а також 10-річним близнюкам Стеллі та Естер.

Нагадаємо, раніше популярна у всьому світі співачка Мадонна відклала своє майбутнє світове турне після того, як королева попмузики захворіла і була змушена провести кілька днів в реанімації.

Пізніше її подруга Розі О'Доннелл розповіла, як зірка себе почуває зараз. "Вона одужує вдома - вона насправді дуже сильна", - сказала вона.

Західні ЗМІ повідомляють, що недавнє зіткнення співачки Мадонни зі смертю, було зовсім не пов'язано з бактеріальною інфекцією - а з передозуванням якимись сильнодіючими препаратами.

Проте вже 10 липня 2023 року 64-річну артистку помітили під час прогулянки з подругою на одній з вулиць Нью-Йорка.

Після реабілітації Мадонна вже повернулася до репетицій. Перший концерт світового турне пройде 14 жовтня у Великобританії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти