StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніхто не впізнав актрису: зірка серіалу Свати здивувала зовнішнім виглядом

16 листопада 2022, 21:44
Шанувальники помітили сильно постарілий вигляд актриси.
Тетяна Васильєва
Тетяна Васильєва / кадр з серіалу Свати

Актриса радянського кіно Тетяни Васильєвої, яку багато хто пам'ятає за серіалом Свати, за останні роки зазнала серйозних змін.

75-річна актриса Сватів нещодавно з'явилася на російському шоу. На екранах телевізорів було складно вгадати актрису, яку полюбила публіка.

Шанувальники помітили сильно постарілий вигляд актриси.

"Обличчя змарніло, під очима видніються чи то глибокі зморшки, чи то шрами", "Міміка артистки немов заморожена", "Зачіска більше нагадує перуку, ніж натуральне волосся", - пишуть в мережі.

Тетяни Васильєвої

Варто відзначити, що актриса побувала на програмі російської ведучої Лєри Кудрявцевої, яка спочатку не підтримувала вторгнення військ Путіна, але різко змінила свою позицію.

Нагадаємо, раніше Кудрявцева висловилася про особливості російського менталітету, завдяки якому, ця нація підтримує вбивства мирних громадян сусідніх країн.

"Захід не врахував наш менталітет. Чим більше нас ненавидять, тим могутніше ми тримаємо один одного за руки і тим сильніше наше згуртування", - хвалиться телеведуча особливостями російського менталітету, маючи на увазі загальний захват росіян з приводу жорстокого військового вторгнення Росії в Україну, злодійства, а також насильству жінок і дітей.

При цьому ведуча підкреслює вигадані якості своїх співвітчизників. "Я так люблю росіян за їх душу, характер, менталітет, доброту, гостинність, співчуття, надійність! Я люблю Росію! І ми переможемо! Буде складно. Але ми переможемо! Крапка", - бреше вона, як і практично всі в Росії.

Як раніше повідомляли, українська телеведуча Леся Нікітюк звернулася до російського співака Сергія Лазарєва.

На своїй сторінці в Instagram, Нікітюк процитувала пост Лазарєва, в якому він розповідає про якусь дівчинку Настю, яку "нацисти обстріляли в 2013 році", про те, як він їй допомагає, а також про те, як до бідної дівчинки Насті не може потрапити її мама, так як "ЗСУ постійно обстрілюють школи, лікарні, б'ють по житлових будинках".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти