StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ні мізків, ні совісті": Гордон показав Надію Бабкіну в Маріуполі

13 жовтня 2022, 19:51
Співачка найбільше переживає через те, що з назви театру пропало слово "російський".
Бабкіна
Бабкіна / скріншот з відео

Співачка з РФ Надія Бабкіна (відома своїми низькопробними псевдонародними піснями), яка наполегливо підтримує розв'язану диктатором Путіним війну в Україні, записала відео зі зруйнованого Росією Маріупольського театру.

Про це на своїй сторінці в Instagram, написав український журналіст Дмитро Гордон. "Співачка Надія Бабкіна. Ні мізків, ні совісті, ні майбутнього", - написав він.

Я перебуваю зараз в Маріуполі в російському драматичному театрі. Ось, що від нього залишилося. На вході зустріли мужичка - ні вдома, ні сім'ї нічого. І він приходить сюди, щоб і допомагати і віру собі повернути. Є всередині бажання жити, відновити все. Тому я приїхала сюди підтримати людей. Все це моторошно і не розумієш, як це може бути в 21 столітті", - говорить Бабкіна, маючи на увазі очевидно звірства своєї терористичної Батьківщини Росії.

відео дня

А далі Бабкіна несе маячню про театр. "Російський драматичний театр. І раптом все перейменували. Слово "російський" прибрали. І залишився він обласним. А насправді це російський драматичний театр", - каже перекроєна виконавиця.

Мораль цієї байки така, що потрібно підтримувати один одного в "російському драматичному театрі". "Треба підтримувати. Це наші люди", - сипить "народна".

Нагадаємо, раніше Бабкіна, нахабно і завзято посміхаючись зморшкуватим обличчям, стояла на тлі руїн драмтеатру - на який російські окупанти скинули бомбу 16 березня нинішнього року.

"Вчора ми з ансамблем "Російська пісня" дісталися до селища Володарське "Донецької Народної Республіки". До цього заїхали в Маріуполь, де побували в будівлі зруйнованого драмтеатру, але про це я розповім окремо", – цинічно писала в мережі Бабкіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти