StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Неугодні скрізь: з фінського "Голосу" вигнали учасницю через російський паспорт

25 жовтня 2022, 16:19
Продюсери фінського шоу надіслали учасниці повідомлення напередодні зйомок.
Неугодні скрізь: з фінського 'Голосу' вигнали учасницю через російський паспорт
Фото Nelonen Media

Генеральний продюсер фінського вокального шоу "The Voice of Finland" (Голос - авт.) повідомив про те, що учасниця від Росії, яка веде жорстку війну в Україні, не братиме участь у шоу, незважаючи на те, що вона пройшла відбір.

Як повідомляє фінський телеканал yle, напередодні виступу російська співачка Марія отримала повідомлення про те, що її вирішили виключити з учасників пісенного шоу.

"Учасниця відсторонюється від пісенного конкурсу. The Voice of Finland - шоу поза політикою, і таким має залишатися. Учасниця - громадянка держави, яка веде агресивну війну, і незалежно від того, якою була б її поведінка в ході програми, дискусія навколо шоу неминуче була б політизована. На жаль, ми не можемо цього допустити", - сказано в повідомленні, яке отримала учасниця.

відео дня

Втім, сама співачка каже, що вона давно переїхала до Фінляндії і підтримує Україну. "Я, як і багато російськомовних, що живуть у Фінляндії, ходила на мітинги, підтримувала Україну, допомагала біженцям, висловлювалася однозначно проти війни і путінського режиму, в соцмережах від мене відписувалися люди за мою підтримку українців, – але все це ніякого значення не має. Тобто я громадянка Фінляндії, можу голосувати на президентських виборах – але на сцені співати в ефірі фінського телешоу мені не можна. Це просто знищило мене морально", - поділилася співачка.

Пізніше з'явилася інформація, що дівчину все ж повернули в шоу, незважаючи на її другий російський паспорт.

читайте такожГолос країни презентував нову промокампанію з патріотичними діджитал-вишиванками

Нагадаємо, раніше популярна співачка і тренер проекту Голос країни DOROFEEVA презентувала новий відеокліп на пісню "У моєї душі" з альбому "Сенси" і розповіла, чому наступний етап Голосу країни для неї вкрай важливий.

"У вересні вийшов мій сольний альбом, який називається "Сенси". І пісня "У моєї душі" перша в цьому альбомі. Авторами цієї пісні є Alyona Alyona і Jerry Heil. Хочу сказати, що вона не просто про любов, а про те, що потрібно допомагати один одному і тим людям, яких ти любиш. Раніше у нас всіх була кар'єра, ми пройшли великий шлях, але зараз ми всі стали волонтерами. У цьому відео кожен знайде щось своє. Хтось із глядачів мені писав: у нас було таке ж відчуття, коли ми перший раз після початку повномасштабної війни зайшли в свій будинок. Моя подруга вчора написала мені, що коли вперше зайшла в будинок, то просто плакала на підлозі. Але я вкладала в цю роботу ще більший сенс. У дитинстві у мене були друзі, якась дитяча кар'єра, я тоді тільки починала співати, вчилася, у мене був будинок, але зараз, у наших дітей його відібрали. Понад 230 тисяч сімей втратили свої домівки. Мені шкода, що наші діти бачать такі кадри, тому хочу, щоб люди звернули увагу на всі жахи, які зараз кояться, і допомагали один одному", - каже співачка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти