StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Невиліковно хвора Селін Діон вперше за три роки з'явилася на публіці

2 листопада 2023, 12:41
1639
Рідкісний розлад не дозволяє виконавиці пісні My Heart Will Go On жити, як раніше.
Селін Діон
Як зараз виглядає Селін Діон, яка ховалася від шанувальників через рідкісну невиліковну хворобу / колаж: Главред, фото: instagram.com/celinedion

У грудні 2022 року канадська співачка Селін Діон заявила, що страждає від рідкісного неврологічного розладу, який вражає лише одну людину на мільйон - синдрому ригідності або "синдрому скутої людини", при якому виникає загальна скутість м'язів.

Артистка зізналася, що хвороба впливає і на її повсякденне життя - іноді вона не може пересуватися самостійно, і на її творчу діяльність, так як розлад не дозволяє їй співати так, як вона звикла. Ліків від недуги Діон не існує, зараз вона приймає лише симптоматичне лікування.

Через синдром ригідності артистка вже більше трьох років не з'являлася на публіці. Вона активно веде свій блог в Instagram однак свіжими знімками не ділиться - демонструє свої багаті фото- та відеоархіви.

відео дня

Однак нещодавно, на величезне задоволення шанувальників, Селін Діон показала, як виглядає зараз: вона виклала фотографії з синами з Лас-Вегасу, де вони разом ходили на матч з хокею. Після гри Селін, 22-річний Рене-Шарль т 13-річні Едді і Нельсон поспілкувалися зі спортсменами.

На фото співачка виглядає дуже бадьорою. Вона привітно посміхається в камеру і щиро радіє вилазці зі своїми дорогоцінними хлопчиками.

Селін Діон з синами
Селін Діон з синами - як зараз виглядає співачка / колаж: Главред, фото: instagram.com/celinedion

Раніше молодший брат принцеси Кетрін Уельської Джеймс Міддлтон вперше показав свого первістка. Він розкрив стать і незвичайне ім'я дитини, яку йому подарувала його дружина Алізе Тевене.

Також стало відомо, що у зірки "Ходячих мерців", 53-річного Еріка Дженсена, виявили останню стадію раку з метастазами. Роком раніше він ледве пережив аневризму.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти