StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Брат Кейт Міддлтон вперше показав сина та розкрив незвичайне ім'я первістка

29 жовтня 2023, 12:52
1226
Джеймс Міддлтон та Алізе Тевене представили світу свій чарівний скарб.
Джеймс Міддлтон і Алізе Тевене з сином
Джеймс Міддлтон розкрив стать та ім'я первістка / колаж: Главред, фото: instagram.com/jmidy

Молодший брат майбутньої британської королеви принцеси Кетрін Уельської Джеймс Міддлтон підтвердив появу на світ свого первістка. Раніше його з дружиною Алізе Тевене помітили під час прогулянки по Лондону з візочком.

Пізніше Міддлтон на своїй сторінці в Instagram зробив офіційну заяву - тепер він та Алізе є батьками чарівного хлопчика з незвичайним ім'ям Ініго.

Джеймс також опублікував серію знімків з сином. На одному фото він тримає в руках крихітну долоньку Ініго та портрет своєї улюблениці, собаки на прізвисько Елла, яка померла в січні, незадовго до того, як чоловік дізнався, що вперше стане батьком.

відео дня

На іншій фотографії численні вихованці сім'ї Міддлтон з цікавістю розглядають нового члена сім'ї, який лежить у візочку в синьому костюмчику. Третій кадр являє собою фотопортрет самого Джеймса, який тримає спадкоємця в рюкзаку-кенгуру.

"Він з'явився в нашому житті лише кілька тижнів тому, але вони стали найбільш особливими в моєму житті, коли я познайомився з нашим прекрасним малюком. Незалежно від того, наскільки я був підготовлений, я не був готовий до емоцій, що переповнюють мене від першої зустрічі з Ініго та від любові до моєї коханої Алізе, коли нас стало троє", - поділився емоціями Джеймс Міддлтон.

Джеймс Міддлтон з сином Ініго
Джеймс Міддлтон розкрив стать та ім'я первістка / колаж: Главред, фото: instagram.com/jmidy

Раніше український кулінар Євген Клоптенко шокував шанувальників новиною про своє одруження. Пізніше шеф-кухар розкрив подробиці свого весілля з Вікторією Родко з гурту OY Sound System.

А українська співачка Світлана Лобода навпаки - приймає привітання з заручинами. Артистка засвітила на фото величезну каблучку з діамантами на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти