StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не снігова королева: Вікторія Бекхем розкрила секрет упевненості в собі

29 травня 2024, 19:36
184
Дружина Девіда Бекхема зізналася, як з неї знущалися папараці, та що її може змусити порушити власні правила.
Не снігова королева: Вікторія Бекхем розкрила секрет упевненості в собі
Бекхем новини - Вікторія Бекхем розкрила секрет гарної форми / коллаж: Главред, фото: instagram.com/victoriabeckham

Британська співачка, бізнесвумен і дизайнер Вікторія Бекхем уже 30 років підкорює таблоїди - спершу як "шикарна перчинка" Spice Girls, потім - як успішна підприємиця, ікона стилю і дружина Девіда Бекхема. Весь цей час папараці критикують її холодний і відсторонений образ, але саме цього від неї і чекає аудиторія, переконана сама світська левиця.

У житті Вікторія - самоіронічна та весела, а з тим, що про неї говорять у пресі, навчилася справлятися відносно недавно. Про це вона розповіла в інтерв'ю для глянцевого видання Grazia.

"Про мене так багато говорять, і я впевнена, що через це я вратила деякі моменти. Я жодним чином не хочу виглядати так, ніби скаржуся, але в минулому були часи, коли я не почувалася досить упевненою, щоб сидіти на пляжі й дивитися, як граються мої діти. Пам'ятаю, після народження Брукліна мій перший вихід у світ потрапив на першу сторінку газети, де стрілками вказувалося, в яких місцях мені потрібно схуднути. Ці речі можуть вплинути на те, як ви почуваєтеся і поводитеся на публіці", - розповіла "перчинка".

відео дня

Зараз вона спокійно ставиться до своєї зовнішності. Журналіст зазначив, що навіть у домашній обстановці Бекхем має бездоганний вигляд, на що Вікторія заперечила - це більше не образ, який вона створює, щоб отримати чиєсь схвалення. Їй комфортно з тим, який вона має вигляд зараз, вона тримає себе в тонусі із залізною дисципліною, але це для неї насамперед - питання прийняття. Ось і весь секрет.

"Ти просто стаєш більш приймаючою, чи не так? Ось так я виглядаю. Я збираюся зробити з цього найкраще, наполегливо працювати над собою. Я дуже дисципліновано ставлюся до свого харчування, тренувань і роботи. Я така, яка є. Але я люблю випити, і я не збираюся бути однією з тих, хто каже: "У келиху вина занадто багато калорій". Та й узагалі. Життя занадто коротке. Давайте чудово проведемо час", - переконана Вікторія Бекхем.

Що відомо про Вікторію Бекхем

Вікторія Керолайн Бекхем (народилася 17 квітня 1974 року) - англійська модельєрка, співачка і телеведуча. Вона стала відомою в 1990-х роках як учасниця дівочого гурту Spice Girls, в якому вона отримала прізвисько Posh Spice. З більш ніж 100 мільйонами проданих записів по всьому світу, група стала найбільш продаваною жіночою групою всіх часів. Після розпаду Spice Girls у 2001 році Бекхем підписала контракт з Virgin Records, на якому вона випустила свій дебютний сольний альбом, який став одним з двох синглів, що увійшли до британського хіт-параду Top 10, повідомляє Вікіпедія.

Бекхем став міжнародно визнаною іконою стилю та модельєром. Після гучної співпраці з іншими брендами вона запустила однойменний лейбл у 2008 році, а в 2011 році - більш дешевий (дифузійний) лейбл. Лейбл Victoria Beckham був названий дизайнерським брендом року у Великій Британії в 2011 році; в 2012 році бренд був оцінений як головний представник бізнес-інтересів сім'ї Бекхемів.

2017 року Бекхем була нагороджена орденом Британської імперії за заслуги перед індустрією моди. Вона одружена з колишнім футболістом асоціації Девідом Бекхемом, і у них четверо дітей, в тому числі Бруклін і Ромео. Станом на травень 2019 року спільні статки пари оцінюються в 355 мільйонів фунтів стерлінгів.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що 15-річна донька Джолі та Пітта демонстративно відмовилася від прізвища батька. Вів'єн Маршелін пішла по стопах батьків, і взяла як творчий псевдонім прізвище Анджеліни.

Також поліція Амстердама затримала популярну американську співачку Нікі Мінаж за підозрою у зберіганні наркотиків. Епатажну артистку затримали в аеропорту.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти