StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

15-річна донька Джолі та Пітта демонстративно відмовилася від прізвища батька

28 травня 2024, 01:30оновлено 28 травня, 16:09
503
Вів'єн разом із мамою працює над мюзиклом, і зі сценічним ім'ям, схоже, вже визначилася.
Анджеліна Джолі з дітьми, Бред Пітт
Вів'єн Маршелін Джолі-Пітт (на фото праворуч, у блакитній сорочці) відмовилася від прізвища Бреда Пітта / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт були разом 10 років - з 2006 по 2016 рік. Одна з найпопулярніших пар в історії Голлівуду розлучилася ще 2019 року, проте скандали між ексами не вщухають.

Так, у світських колах подейкують, що Джолі незадоволена тим, що Пітт уже облаштував своє особисте життя, і намагається маніпулювати ним за допомогою дітей, яких у зоряної пари шестеро - троє біологічних і троє усиновлених.

Усі вони носять прізвище Джолі-Пітт. Однак нещодавно видання People повідомило, що Вів'єн Маршелін, молодша біологічна донька акторів, прийняла рішення відмовитися від прізвища батька.

відео дня

Зараз Анджеліна Джолі продюсує бродвейський мюзикл "Аутсайдери". Помічником продюсера на афішах значиться 15-річна Вів'єн, яка вивчає театральне мистецтво. Її ім'я нібито записано, як "Вів'єн Джолі".

Достеменно невідомо, чи була зміна прізвища дівчинки офіційною - представники знаменитостей від коментарів з цього питання утрималися. Раніше публічно зреклася прізвища батька старша донька Джолі-Піттів - усиновлена Захара Марлі.

Хто така Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі - американська акторка кіно, телебачення й озвучування, кінорежисерка, сценаристка, продюсерка, фотомодель, посол доброї волі ООН.

За даними Вікіпедії, акторка є володаркою премії "Оскар", трьох премій "Золотий глобус" (перша акторка в історії, яка три роки поспіль виграла нагороду) і двох "Премій Гільдії кіноакторів США".

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що 65-річна Мадонна розійшлася з молодим бойфрендом, який був молодший за неї на 35 років. Інсайдери вже розповіли, чому черговий хлопчик-іграшка покинув Мадж.

Також поліція Амстердама затримала популярну американську співачку Нікі Мінаж за підозрою у зберіганні наркотиків. Епатажну артистку затримали в аеропорту.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти