StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не рекомендувала б нікому": Кацуріна висловилася про розлучення з чоловіком

7 лютого 2024, 12:11
Кохана Володимира Дантеса зізналася, як пережила руйнування шлюбу.
Даша Кацурина
Розлучення Даші та Міші Кацуріних - бізнесвумен коментує розставання / колаж: Главред, фото: instagram.com/dasha_katsurina

Українська бізнесвумен і дизайнерка Даша Кацуріна сьогодні може назвати себе цілком щасливою жінкою - вона має улюблену справу, чоловіка і дітей, які її живлять енергією та оптимізмом. Однак вона не забуває, що ще зовсім недавно все було не так.

В інтерв'ю чехословацькому Vogue Кацуріна зізналася, що 2022 рік, коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, був для неї трансформувальним - загальнонаціональну трагедію вона зустріла з двома малюками на руках та у стані болісного розлучення.

"У той час, коли почалася масована атака на мою землю, я переживала розлучення з двома дітьми на руках. Цей досвід показав мені, наскільки я сильна і наскільки я недооцінювала себе раніше. Я подорослішала і почала собі подобатися. Моє життя змінилося на краще таким чином, але я б точно не рекомендувала цей метод нікому іншому", - зазначає Даша.

відео дня

Утім, незважаючи на пережитий біль, бізнесвумен не шкодує про той період свого життя. "Я з великою повагою ставлюся до невдач, вони дають нам можливість вирости. Головне - зупинитися, проаналізувати, що сталося і чому, вирішити, що з цим робити, і вирішити, як поводитися в майбутньому", - переконана вона.

Раніше українська співачка та Народна артистка України Оксана Білозір назвала причину розлучення з музичним продюсером і військовим Романом Недзельським після 33 років у шлюбі.

Також дружина боксера Олександра Усика показала новонароджену доньку і розкрила подробиці пологів. Катерина зізналася, що була абсолютно одна у важливий для сім'ї день.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти