StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не потрібно все ускладнювати: зірка "Холостячки" Мішина розповіла, як скинула 12 кг

29 вересня 2023, 16:54
Зірка каже, що потрібно зрозуміти різницю між психологічним і фізичним голодом.
Ксенія Мішина розповіла, як схудла
Ксенія Мішина розповіла як схудла / Колаж Главред, фото скріншот YouTube, Instagram (misha.k.ua)

Українська актриса і зірка телешоу "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла як їй вдалося схуднути на 12 кг і хто їй у цьому допоміг.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Аліні Шаманській.

Знаменитість каже, що зайву вагу набрала через те, що від намагалася заїсти стрес. Саме тому Мішина набрала до 12 кг, а в якийсь момент зрозуміла, що запустила ситуацію. Щоб схуднути, їй довелося звернутися до фахівців.

відео дня

"Я худла чотири місяці, я працювала з дуже класною командою кваліфікованих людей, менторів, які допомагали, спостерігали, які вели мене. Насправді все настільки просто. Але, просто треба робити. Ми звикли до того, щоб все ускладнювати і вестися на те, на що не потрібно", – каже Ксенія.

Також дівчина каже, що дуже важливо правильно харчуватися, адже саме в цьому секрет схуднення. Ксенія розповіла, що існують фізичний і психологічний голод, і якщо ви зрозумієте різницю між ними, то зможете скинути вагу.

"Дуже важливо навчитися відрізняти, ти дійсно зараз голодна, або щось зараз сталося, якась ситуація, після якої ти захотіла поїсти. Це реакція організму, щось таке сталося і ти починаєш їсти. Але насправді твоєму організму не треба. І ти так увагу концентрацію хлоп сюди, в шлунок. І ти розумієш, та ні, це просто мій мозок голодний, а не мій шлунок", - поділилася зірка.

Нагадаємо, днями Ксенія Мішина на своїй сторінці в Instagram опублікувала знімок, на якому хвалиться дорогоцінним кільцем на безіменному пальці.

Також Главред раніше писав про те, що відома актриса дубляжу і серіалів Наталка Денисенко розповіла чи конкурує з Мішиною.

Більше про знаменитостей:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти