StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Справжній геній: красень-син Галкіна і Пугачової вразив здібностями

3 квітня 2024, 11:41
Син Максима Галкіна та Алли Пугачової не перестає дивувати своїми здібностями, цього разу він похвалився змодельованою з гральних карт складною фігурою.
Максим Галкін, Алла Пугачова, Ліза, Гаррі
Максим Галкін показала нове відео сина Гаррі / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Син зоряної пари Алли Пугачової і Максима Галкіна, які публічно виступають проти терористичного вторгнення РФ в Україну і виїхали жити до Ізраїлю з країни-окупанта, Гаррі надзвичайно здібний і старанний хлопчик.

На своїй сторінці в соцмережах Максим Галкін показав, як 11-річний Гаррі змоделював з гральних карт складну фігуру. За його словами, у нього пішло більше години на те, щоб вибудувати елементи під потрібним кутом і на правильній відстані один від одного.

відео дня

Алла Пугачова була в захваті й емоційно прокоментувала роботу сина:

"Ой, краса яка! Браво!"

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Діти Пугачової та Галкіна - останні новини за темою

Зазначимо, нещодавно Алла Пугачова з'явилася на вечірці разом із дітьми Гаррі та Лізою. Пугачова з'явилася в чорному капелюсі та чорному вбранні, а її діти були вбрані у все світле.

А також російські "інстамамки" влаштували полювання на дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна, які не змогли миритися з діями терористичної Росії по відношенню до України, і виїхали на постійне проживання до Ізраїлю.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти