StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розпатлана, засмагла і без пластики: Галкін показав справжнє обличчя Пугачової

1 квітня 2024, 12:23
Уже минуло чимало років і мало хто згадає Примадонну саме такою.
Максим Галкин, Алла Пугачева
Алла Пугачова до пластики - Максим Галкін показав архівне відео з Примадонною / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru, instagram.com/alla_orfey

Максим Галкін і Алла Пугачова разом з початку двотисячних. Навколо їхньої пари ходить чимало неприємних чуток, проте одне лишається поза підозрою: їм вдалося створити міцну сім'ю, яка цінує кожен момент, проведений разом.

Комік у своєму блозі в Instagram часто ділиться фото та відео з дружиною та дітьми. Особливо прихильникам до душі ролики, де 10-річні близнюки Ліза і Гаррі ще зовсім малюки.

Так, нещодавно гуморист-іноагент показав, як 2015 року, коли дітям було трохи більше року, він разом із Пугачовою відвіз їх у зоопарк Тель-Авіва. В автомобілі батьки базікають із малечею, і Примадонна в кадрі щасливо посміхається.

відео дня

Варто зазначити, що Алла Пугачова формату 2015 року сильно відрізняється від тієї, до якої фанати звикли сьогодні. У кадрі чоловіка артистка виглядає злегка розпатланою, зі свіжою засмагою і легким макіяжем.

Дивіться відео з сімейного архіву Пугачової та Галкіна:

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Максим Галкін і Алла Пугачова - останні новини по темі:

Раніше чоловік Примадонни, комік Максим Галкін, показав романтичне фото артистки з незвичайного ракурсу. Пугачова не бачила, що її знімають, через що кадр вийшов дуже живим і природним.

Іншим знімком Алли Борисівни поділився український журналіст Дмитро Гордон. Він знявся зі співачкою в Києві в стильних ретро-луках, гідних обкладинки модного глянцю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти