StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нам ніхто нічого не сказав": у родині Позитива сталося горе

27 квітня 2022, 22:54
Артист навіть не знав про те, що сталося.
Олексій Завгородній - Позитив
Олексій Завгородній довгий час не спілкувався з батьком / кадр з інтерв'ю Dorotye

Український виконавець Позитив вперше розповів про смерть батька.

У сюжеті програмі " ЖВЛ " артист поділився, що мамі подзвонив по телефону його давній друг і повідомив сумну новину про те, що тато Олексія помер через хворобу.

читайте такожПозитив зізнався, навіщо йому Розвал групи час і скло

"Папа помер. Це я вперше навіть кажу. Він помер через хворобу. І нам його сім'я, яка там була у нього, нам ніхто, ні моїй мамі, ніхто нічого не сказав. Товариш сімейний подзвонив моїй мамі і сказав про те, що батька вже немає", – поділився артист.

Артист довгий час не спілкувався з батьком, так як у того була інша сім'я. Тому смерть батька артист сприйняв двояко. А ось сестра позитиву Анна важко пережила сумну новину. Вона намагалася відновити стосунки з татом, навіть перед війною пропонувала братові поїхати до тата, але вони не встигли.

"Двояке почуття було. Я просто прийняв це. Моя сестра плакала, бо ми з нею, може, місяці два тому розмовляли і думали, може, все-таки до батька заїхати там. Якщо він не хоче, то давай ми підемо і зробимо перший крок. Але ми з сестрою не встигли", – поділився Олексій.

Виконавець зазначає, що не тримає образу на батька. "Не було і немає у мене якоїсь такої образи сильної. Просто я розумію, що у нього є там онуки, інша сім'я. Він не був один, тому я якось не сильно переживав. Хотілося звичайно, і дуже багато чого розповісти йому. Але сподіваюся, що він зараз бачить. Але думаю, що він ці 15 років бачив мене. Може, навіть тому він не хотів з нами спілкуватися, тому що бачив все", — поділився співак.

Нагадаємо, раніше екс-соліст групи "Время и Стекло" записав перший сольний трек. Музикант "оспівав" російських блогерів, які підтримують війну в Україні, а також плачуть через відхід соціальних мереж і стабільних заробітків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти