StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Податкова ліквідувала бізнес Loboda в РФ

12 лютого 2024, 16:31
257
Світлана Лобода відмовилася від ВНП країни-окупанта та віднедавна стала абсолютно вільною від її домагань.
Світлана Лобода
У Світлани Лободи закінчився термін дії ВНП у країні-агресорі / колаж: Главред, фото: t.me/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода до початку повномасштабної війни була однією з найтоповіших зірок на сцені країни-окупанта. Трагічні події на батьківщині мотивували її обірвати всі зв'язки з країною на болотах і зайнятися допомогою співвітчизникам, які постраждали від російської агресії.

Така її діяльність не дає спокою жовтій пресі країни-агресора - Лобода часто стає героїнею їхніх невтішних вигадок. Ще більше жовчі в бік артистки вилилося, коли стало відомо, що ділові та особисті питання не пов'язують її з рф не тільки на словах, а й на ділі.

Російські Telegram-канали публікують новину про те, що індивідуальне підприємництво Світлани Лободи в країні на болотах офіційно закрито, і показують скріншоти з реєстрів.

відео дня

Так, ІП Лободи, відкрите на основі документа, який дозволяв їй жити і працювати в рф, було закрито у зв'язку з припиненням терміну дії цього документа. Це сталося 2 лютого 2024 року.

Світлана Лобода
У Світлани Лободи закінчився термін дії ВНП у країні-агресорі / t.me/iamhronik

Раніше єдина донька Кузьми Скрябіна Барбара Кузьменко розкрила подробиці смерті матері артиста Ольги Михайлівни, якої не стало у вересні 2023 року.

Також український шеф-кухар Євген Клопотенко здивував архівними фото зі своєї юності. На знімках він зовсім не схожий на знайомий усім сучасний образ відомого кулінара.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти