StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва похвалилася ніжками в міні-спідниці і показала своє барвисте мистецтво

30 листопада 2022, 16:59
Особлива картина буде розіграна між фанатами Додо, як безцінний артефакт.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва показала першу намальовану картину і похвалилася фігурою у відвертому луці / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва планує благодійні концерти в Києві, на яких проведе розіграш своєї картини за донати.

Щоб прорекламувати свою нову ініціативу, вона показала витвір мистецтва, створений нею і українським художником Євгеном Лісняком під час зйомок одного з кліпів співачки.

На фотографіях, якими вона поділилася в Instagram, Дорофєєва показала величезне барвисте полотно, частини якого буду розіграні на її концерті. Також в кадр потрапили і самі творці картини.

відео дня

Додо постала перед шанувальниками в спортивному ліфі, вільній білій сорочці і чорній міні-спідниці з високим розрізом, яка ледь прикриває верхню третину стегна артистки.

Фанати Дорофєєвої залишилися в захваті від модного луку співачки, та від її креативної ідеї, реалізація якої допоможе українцям, які через війну залишилися без даху над головою.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва показала першу намальовану картину і похвалилася фігурою у відвертому луці / instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше 59-річна зірка серіалу Район Мелроуз акторка Ліза Рінна знялася в облягаючому боді з глибоким декольте і чорних лакових ботфортах на шпильці.

Також провокаційним образом похвалилася 16-річна донька Ольги Фреймут - Злата Мітчелл посвітила пишними формами у Парижі у відвертих міні-шортиках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти