StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ми вас посадимо!": Макаревич розповів життєвий анекдот про долю "неповерненців" в РФ

9 лютого 2023, 22:52оновлено 10 лютого 2023, 11:29
Лідер Машини часу дивується наполегливості російських пропагандистів, які однією рукою принижують тих, хто покинув Росію, а іншою - намагаються їх повернути.
Андрій Макаревич
Андрій Макаревич розповів анекдот про спілкування з російськими "органами" / facebook.com/makarevichav

Російський музикант, письменник, художник і лідер гурту Машина часу Андрій Макаревич відкрито і з властивою йому іронією критикує російську владу. За це його в рф визнали іноземним агентом, чим сам артист страшенно пишається.

На своїй сторінці в Facebook він ділиться з читачами абсурдними чутками і наклепом, які поширюють про нього пропагандистські ЗМІ. Його особисті спостереження часом складаються в життєві анекдоти, які стали реальністю для російських діячів культури, які виступили проти війни в Україні.

Так Макаревич натякнув, що часом його дошкуляють "органи" країни на болотах - просять повернутися та погрожують у разі відмови.

відео дня

Іронічним музикантові здається щире здивування, яке висловлюють пропагандисти та їм подібні, коли він заявляє, що в рф він повертатися не планує ні на яких умовах.

Але, як відомо, в кожному жарті лише частка жарту. У коментарях життєвий анекдот Макаревича вже охрестили новим куплетом відомої пісні Машини часу "Битва з дурнями".

Анекдот від Макаревича
Андрій Макаревич розповів анекдот про спілкування з російськими "органами" / facebook.com/makarevichav

Раніше популярна американська модель Капріс Буре зробила скандальну заяву щодо президента країни-агресора Путіна - вона запропонувала відправити йому свої голі фото, в надії, що вони доведуть його до інфаркту.

Також українська актриса Наталка Денисенко жорстко відповіла тим, хто критикує її за спроби жити нормальним життям, поки її чоловік, актор Андрій Федінчик, на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти