StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ми красиві, ми росіяни": істеричка Кіркоров біситься через санкції

4 листопада 2022, 23:26
Співак вважає, що весь світ буде вибачатися перед Росією за те, що та почала війну проти України.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / скріншот

Істеричний і нестриманий співак Філіп Кіркоров, який раз у раз потрапляє в скандали, висловив невдоволення західними санкціями проти Росії, яка розв'язала криваву війну проти України.

Під час свого виступу в ОАЕ Кіркоров засудив антиросійські санкції, зокрема, заборону на в'їзд росіянам в західні держави, і заявив, що зовсім скоро ті країни, які виступають проти Росії," пошкодують про це", пише novostivl.ru.

Однак за словами "найдобрішого" поп-виконавця, в Росії західні держави готові пробачити, так як "російським громадянам властива великодушність".

відео дня

"Їм буде соромно згадувати про це, а я буду все одно посміхатися і всіх прощу. І ми пробачимо, тому що ми великодушні, ми красиві, ми росіяни", — сказав путініст і матерщинник Кіркоров.

Нагадаємо, раніше Кіркоров, який все ніяк не може пробачити співачці Наргиз її випад в свою сторону і до сих пір виходить жовчю з цього приводу, зганьбився на концерті в Ташкенті.

Один з користувачів зняв відео, де співак не просто не потрапляє в ноти, а ще й елементарно не встигає за музикою. Крім того, його голос хрипить і сипить і все цієї дійство в цілому було мало схоже на пісню.

Телеграм-канал "не Малахов" "пройшовся" в черговий раз по репутації і даними співака. "Так, поп-король вже не той. Живцем не тягне. На концерті в Ташкенті, де Кіркоров все силушки витратив на образи Наргиз, вийшов ось такий конфуз", - написали вони.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти