StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Сивохо розплакалася під час прощання з артистом

3 листопада 2023, 14:43
Дружина Сергія Сивохо Тетяна кілька разів переривала свою промову через сльози.
Дружина Сивохо розплакалася під час прощання з артистом
Дружина Сивохо розплакалася під час прощання з артистом / Колаж Главред, фото скріншот відео

Дружина Сергія Сивохо, з яким сьогодні прощаються в столичному Жовтневому палаці, розридалася під час прощальної промови.

Під час церемонії прощання з артистом, дружина Сивохо Тетяна виступала з прощальною промовою. Їй доводилося зупинятися кілька разів, щоб побороти ридання, пише УНІАН.

За словами дружини Сивохо, її чоловік був веселою людиною, дуже любив життя, свою країну.

відео дня
Дружина Сивохо розплакалася під час похорону
Дружина Сивохо розплакалася під час похорону / Фото Обозревателя

"Скільки він зробив під час війни, як допомагав госпіталям, військовим лікарям, біженцям. Навіть не маючи сил, будучи хронічно хворим, він все робив для України і людей. Він дуже любив Україну, вільно розмовляв трьома мовами", - повідомила дружина артиста.

Вона також повідомила, що Сивохо родом з Донбасу і мріяв, що незабаром Донбас повернеться під контроль України, жителі країни возз'єднаються і будуть разом.

"Він любив Донбас, свою батьківщину, і Україну, теж свою батьківщину. До останнього він сподівався, що Донбас повернеться до нас, ми возз'єднаємося і будемо всі разом. Я сподіваюся, що всі, кому він допоміг у цьому житті, будуть пам'ятати його як благодійника, захисника Батьківщини і людини, яка зробила все до того часу, поки його серце ще билося", - додала вона.

Нагадаємо, раніше в столичному Жовтневому палаці в Києві триває прощання з шоуменом і коміком Сергієм Сивохо, який помер у вівторок, 17 жовтня, о 5.40 ранку.

Сивохо помер на 55-му році життя в ніч на 17 Жовтня у Німеччині-в одній з місцевих клінік. Останні роки він відійшов від активної публічної діяльності - через серйозні проблеми зі здоров'ям (хронічна хвороба легень).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти