StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помер Сергій Сивохо: у Києві проходить прощання з артистом

3 листопада 2023, 11:32оновлено 3 листопада 2023, 12:17
Сьогодні у столичному Жовтневому палаці прощаються з Сергієм Сивохо.
Сьогодні прощаються з Сергієм Сивохо
Сьогодні прощаються з Сергієм Сивохо / сьогодні прощаються з Сергієм Сивохо / Колаж Главред, фото УНІАН , instagram.com/ciboxo

У столичному Жовтневому палаці в Києві триває прощання з шоуменом і коміком Сергієм Сивохо, який помер у вівторок, 17 жовтня, о 5.40 ранку.

На тлі урни з його прахом демонструють слайд-шоу його фотографій з відомими людьми і друзями. Одним з перших попрощатися з шоуменом прийшов український актор театру і кіно Станіслав Боклан.

На відео - прощання з українським актором Сергієм Сивохо:

відео дня

Також на церемонії прощання з'явився комік Руслан Ханумак, який також був учасником гумористичної програми.

Актор Боклан прийшов попрощатися зі своїм колегою
Актор Боклан прийшов попрощатися зі своїм колегою / Фото УНІАН

Про це повідомляє УНІАН.

Під час церемонії, на великому екрані показують фото з померлим актором, а також його друзями.

Сивохо помер на 55-му році життя в ніч на 17 Жовтня у Німеччині - в одній з місцевих клінік. Останні роки він відійшов від активної публічної діяльності - через серйозні проблеми зі здоров'ям (хронічна хвороба легень).

Сергій Сивохо біографія

Сергій Сивохо народився 8 лютого 1969 року в Донецьку. Закінчив Донецький політехнічний інститут за спеціальністю "інженер-металург", а потім там же отримав і другу вищу освіту – "економіст-юрисконсульт". Пізніше закінчив Донецький інститут підприємництва за спеціальністю "менеджмент організацій".

Став відомий Сивохо завдяки своїй грі в КВН за команду "Дрім-Тім". Потім недовго грав в кіно, в тому числі і в ексцентричній комедії "Імітатор". У 2000-х роках вів програми "Прихована камера" і "Як стати зіркою" на каналі "1+1".

З 2011 по 2013 рік був креативним продюсером програми "Велика різниця по-українськи". Пізніше працював продюсером студії "Квартал 95" і тренер однієї з команд в першому сезоні "Лізі сміху".

У 2019 році Сивохо балотувався в народні депутати від Партії "Слуга народу" по округу Донецької області, але не досяг успіху. З 21 жовтня 2019-го по березень 2020 року був позаштатним радником секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

12 березня 2020 року в Києві відбулася презентація "Національної платформи примирення і єдності", яка обернулася скандалом. Адже Сивохо публічно назвав війну на Донбасі "внутрішньоукраїнським конфліктом" - через що у миттю стався конфлікт з ветеранами АТО. Під час виниклої бійки Сивохо впав, одного з ветеранів заарештували. Потім шоумен подав на ветеранів позов до суду.

Після повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну Сергій Сивохо зник з медійного простору. Останнє його інтерв'ю з відомими людьми на його Youtube-каналі було опубліковано вісім місяців тому.

Вас також может зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти