StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молода дружина Володимира Остапчука отримала жорстку травму в Братиславі

26 квітня 2023, 20:26
Полтавська підозрює, що її наврочили - романтична прогулянка закінчилася болем і перев'язкою.
Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська разом вирушили до Братислави / instagram.com/vova_ostapchuk

Український шоумен Володимир Остапчук тепер майже нерозлучний зі своє третьою дружиною, журналісткою і блогеркою Катериною Полтавською. Разом з нею ведучий відправився на бізнес-конференцію в столицю Словаччини.

Там також пройшов збір грошей на допомогу українцям, який, за словами Остапчука, виявився вельми успішним. В нагороду за копітку працю Володимир і Катерина вирушили на прогулянку по вуличках Братислави.

Під час їх променаду з дівчиною сталося нещастя: вона залишилася цілою після катання на електросамокаті, але серйозно пошкодила ногу в області гомілковостопного суглоба, коли невдало встала на бордюр. На сторінках подружжя в Instagram з'явилися знімки, на яких пара повідомила, що у Полтавської забиття ноги.

відео дня

Перев'язку коханій Остапчук робить особисто, але, схоже, не упускає можливість пожартувати над дружиною. Сама Катерина теж не відстає: дівчина поцікавилася у шанувальників, хто ж міг її так наврочити, що вона пошкодила ногу на рівному місці.

Катерина Полтавська
Катерина Полтавська пошкодила ногу в Братиславі / instagram.com/vova_ostapchuk, instagram.com/poka.tya

Раніше українська співачка Оля Полякова показала, як виглядала у своїй максимальній вазі - після народження другої доньки вона набрала рекордну кількість кілограмів.

Також співачка Лайма Вайкуле поділилася власним досвідом боротьби з онкологією, який придбала близько 30 років тому - артистка зізнається, що важка недуга сильно змінила її.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти