StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Молода дружина Остапчука накинулася на Машу Єфросиніну

8 грудня 2023, 11:21оновлено 8 грудня 2023, 12:02
873
Полтавська, яка два дні тому хвалилася кільцем за 50 тисяч гривень, розкритикувала Машу Єфросиніну.
Полтавська накинулася на Єфросиніну за прикраси
Полтавська накинулася на Єфросиніну за прикраси / Колаж Главред, фото Instagram / poka_tya, mashaefrosinina

Катерина Полтавська, 22-річна дружина скандального телеведучого Володимира Остапчука не забула недавній скандал, в який потрапив її чоловік, якого "коробить" від жінок, які не роблять депіляцію.

Тоді телеведуча, волонтер і громадський діяч Маша Єфросиніна записала відео, де висловилася, що ніхто не може вказувати жінці як виглядати, і де голити. Кожна з жінок і є 10 з 10. "І були б завжди, якби не вилупки, які все наше життя вважають за потрібне вказувати нам, що щось у нас не так", - сказала тоді ведуча.

Ця ситуація, мабуть, сильно зачепила Катю, яка почала завзято захищати свого чоловіка. А тепер їй випала можливість "пройтися" і по самій Єфросиніній.

відео дня

Так, днями Маша Єфросиніна розкритикувала Анну Трінчер за покупку Porsche під час війни, але сама була одягнена в коштовності на мільйони гривень.

Колишній чоловік Трінчер, Волошин заступився за дівчину і звинуватив Єфросиніну в подвійних стандартах. Він зазначив, що ведуча сама прийшла на інтерв'ю в дорогоцінних прикрасах, вартість яких становить тисячі євро.

"Один момент, коли про це може розповідати людина, яка зараз знаходиться на фронті або віддає всі свої гроші на благодійність. Але коли це робить Маша Єфросиніна, яка у випуску з Анею сидить в кольє за 50 тисяч гривень і браслетах Cartier, які коштують тисячі доларів. Якщо у тебе така позиція, то навіщо одягати на інтерв'ю Cartier. Це просто верх лицемірства", - обурився блогер.

Повз ситуацію не змогла пройти дружина Остапчука. Вона присвятила ведучій цілих три сторіз.

Поплавська
Полтаавська "наїхала" на Єфросиніну за дорогі прикраси / скріншот Instagram / poka_tya
Поплавська
Полтавська "наїхала" на Єфросиніну за дорогі прикраси / скріншот Instagram / poka_tya

Полтавська також звинуватила Єфросиніну в тому, що та "розрекламувала" російський серіал "Слово пацана". Тим часом, Єфросиніна, як і Ірма Вітовська, говорили про цей кінопродукт у контексті того, що українці продовжують споживати російський контент, тим самим підтримуючи ворога.

Поплавська
Поплавська "наїхала" на Єфросиніну за дорогі прикраси / скріншот Instagram / poka_tya

До слова, буквально кілька днів тому сама Полтавська хвалилася кільцем, яке їй подарував її чоловік. Прикраса виготовлена з жовтого золота та інкрустована діамантами. Вартість цієї прикраси на сайті відповідного ювелірного бренду становить 50 тисяч гривень.

До слова, можливо "тригером" до такого емоційного постингу в сторіз стала інформація про те, що Єфросиніна на час новорічних корпоративів висунула умову: без Остапчука.

Сама телеведуча поки не коментувала висловлювання дружини Остапчука.

Скандал "про депіляцію" Остапчука:

Співак Позитив, ведучий Володимир Остапчук і Богдан Буше потрапили в скандал після виходу нового випуску шоу "Мекнув - живіть". В ефірі Трійця обговорила тему депіляції у жінок. Зокрема, вони заявили, що їм не подобаються неголені жінки і що, на їхню думку, дівчата, у яких є рослинність на тілі, не можуть бути привабливими.

"Мені взагалі не ОК. Я вважаю, що дівчина повинна бути поголена всюди. Естетично мене це коробить. Це ваше життя, але я дивлюся на це і думаю: "ну окей, тоді Карпати в безпеці". Робіть депіляцію, щоб все було добре і красиво, тому що ми теж намагаємося бути красивими", — сказав Остапчук.

Буше в свою чергу додав, що "дівчина без депіляції не може бути 10 з 10", а Позитив пожартував, що таким чином "всім буде тепло".

Пізніше Єфросиніна написала пост в Instagram, де повідомила, що кожна з жінок і є 10 з 10. "І були б завжди, якби не вилупки, які все наше життя вважають за потрібне вказувати нам, що щось у нас не так", - каже вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти