StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модний будинок Balenciaga створив модний світшот, щоб допомогти Україні

28 липня 2022, 22:59
Тепер модники з усього світу зможуть носити світшот і допомагати Україні.
Модний будинок Balenciaga створив модний світшот, щоб допомогти Україні
Новий світшот від модного бренду

Модний будинок Balenciaga вирішив підтримати Україну і українців, які з 24 лютого страждають від військового нападу Росії.

Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці бренду в Instagram. "Balenciaga підтримує u24.gov.ua -платформи для допомоги біженцям. 100% прибутку від світшоту будуть пожертвувані на те, щоб відбудувати Україну", - сказано там.

"Креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія став послом нашої фандрейзингової платформи UNITED24 в напрямку "відновлення України" для допомоги тимчасово переміщеним особам. На підтримку платформи Balenciaga створили спеціальний світшот. 100% прибутку з продажу таких світшотів буде перераховано на напрям "відновлення України". Дякуємо за підтримку України!"- написав Зеленський у своєму телеграм-каналі, опублікувавши кадри розмови з Гвасалія.

Нагадаємо, раніше відома ведуча телеканалу "1 + 1" Марічка Падалко вирішила підтримати першу леді країни Олену Зеленську і приєдналася до флешмобу #sitlikeagirl.

"Хейт в українських соцмережах навколо фото Олени Зеленської на обкладинці Vogue закінчився флешмобом у Facebook. Багатьох жінок обурила претензія з боку" традиціоналістів " до тієї позі, в якій сидить перша леді. У мережі зараз набувають популярності фотос хештегом #sitlikeagirl. Флешмоб покликаний висміяти нав'язування дівчатам з дитинства стереотипної поведінки в суспільстві", - написала вона в соцмережах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти