StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мені боляче це писати": на фронті загинув український музикант

26 березня 2024, 11:23
Боєць 128-ї бригади Микита Козачинський повідомив скорботну новину про загибель друга Михайла Бікетова під час бойового завдання.
Міша Бікетов
Міша Бікетов загинув на фронті / колаж: Главред, фото: facebook.com/profile.php?id=100008379185159, pixabay.com/

Учасник спільноти української електронної музики Міша Бікетов загинув на фронті, два дні тому музиканту виповнилося 24 роки. Він працював у складі одного з FPV-розрахунків.

На своїй сторінці у Facebook Козачинський розповів, що Міша Бекетов - син легендарного бойового медика:

"Мені боляче це писати, але в нас знову втрати. Під час виконання бойових завдань загинув наш друг і побратим Міша Бікетов. У своєму останньому бою його розрахунок знищив танк і БМП, зупинивши один із тисяч наступів, які зараз по всій лінії фронту. Загинув через два дні після того, як йому виповнилося 24 роки. Його мати - легендарний бойовий медик, яка теж служить у лавах ЗСУ", - повідомив Микита Козачинський.

відео дня

Міша Бікетов був активним учасником дніпровської спільноти Module, яка писала електронну музику. Останній рік Михайло написав вірші, а також музику, яку зараз збирає його спільнота. А також друзі Бікетова хочуть випустити альбом, щоб світ почув його твори.

Хто з відомих людей пішов захищати Україну

Знаменитості, які взяли зброю до рук і пішли захищати рідну країну після початку терористичного вторгнення РФ в Україну:Саша Положинський, Олег Сенцов, Андрій Хливнюк, Женя Галич, Олександр Печериця, Дмитро Дікусар, Ахтем Саїтаблаєв, Віктор Бронюк, Ілля Рибальченко, Тамерлан, Даніель Салем, Yarmak, Гарік Бірча, Коля Серга, Андрій Федінчик, Євген Терехов, Орест Дрималовський та інші.

Нагадаємо, у боротьбі з російськими окупантами 22 січня на фронті загинув боєць ЗСУ, 31-річний актор Рівненського драмтеатру Володимир Фединчук.

А також під час виконання бойового завдання на фронті загинув український актор, зірка вітчизняних телесеріалів і військовий ЗСУ Богдан Колесник.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти