StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місіс Україна Всесвіт: хто представить Україну

15 вересня 2022, 23:08
2563
Крім краси, жінка виховує трьох дітей.
Місіс Україна Всесвіт: хто представить Україну
Тетяна Чубак. Фото Таблоїд

Стало відомо, хто представить Україну на конкурсі "Місіс Всесвіт"-2022. Показати українську красу поїде представниця Тернополя, почесна консул Угорщини Тетяна Чубак.

Як повідомляє Таблоїд, жінка здобула перемогу в національному конкурсі ще в 2021 році. Однак через проблеми з візою не змогла представити Україну цього року. Тетяна має свій благодійний фонд, виховує трьох дітей, а після початку війни активно займається волонтерством.

"Для мене надзвичайно приємно і відповідально представляти Україну на конкурсі. Особливо зараз, коли необхідно привернути увагу міжнародної спільноти до подій в Україні", – сказала Тетяна.

відео дня

Зараз переможниця активно готується до участі в міжнародному конкурсі. Зокрема, команда вже представила один з нарядів для конкурсу-національний костюм з борщівською вишивкою, яка вже століттями символізує силу і незламність українських жінок.

Нагадаємо, раніше українська модель, Міс Україна Всесвіт 2021 Анна Неплях зараз вчиться приймати себе в новому тілі - за час війни вона набрала кілька кілограм, якими, втім, неймовірно пишається.

Апетитні форми, здається, лише надали впевненості українській красуні, і вона своїм прикладом хоче надихнути своїх переживаючих про зайву вагу прихильниць.

Так, Неплях продовжує впевнено зніматися в будь - яких образах-від вечірніх суконь до тонких негліже, ледь прикривають її пишні принади. В Instagram-сторіс вона показала бекстейдж зі зйомки, під час якої вона позувала на балконі в білому халатику і мереживній нижній білизні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти