"Артисти все дуже тонкі": Наташа Корольова заступилася за Єфремова

25 липня 2020, 20:05оновлено 25 липня 2020, 23:21
Сидить під домашнім арештом за ДТП з летальним результатом Михайло Єфремов отримав підтримку.
Єфремов
Михайло Єфремов / УНІАН

Наташа Корольова, скандально відома російська поп-співачка родом з України, публічно закликала не відправляти актора Михайла Єфремова у в'язницю після смертельного п'яного ДТП, винуватцем якого він став.

Про це повідомляє портал КП з посиланням на інтерв'ю співачки.

"Він артист, а артисти все дуже тонкі, душевні. Потрапивши в місця не настільки віддалені, він просто не витримає. По суті, ми людину прирікаємо", - заявила Королева.

відео дня

Співачка, проте, уточнила: сідати п'яним за кермо ‒ само по собі злочин, а своєю заявою вона жодним чином не виправдовує вчинок Михайла Єфремова.

читайте такожУ справі проти Єфремова з'явилася новий свідок

Нагадаємо, що 8 червня Михайло Єфремов влаштував смертельне ДТП ‒ в результаті нього загинув водій Сергій Захаров. 9 липня його відправили під домашній арешт на два місяці. Спершу актор визнав провину, але перед врученням звинувачення Єфремов відмовився визнати провину.

Пізніше йому висунули звинувачення в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило з необережності смерть людини - скоєне у стані сп'яніння. Йому загрожує від п'яти до 12 років колонії. Потерпілими у справі визнали чотирьох родичів загиблого в ДТП Сергія Захарова - вдову, двох синів і брата.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти