Стало відомо, чому Єфремов відмовився визнати свою провину

7 липня 2020, 13:55оновлено 21 серпня 2020, 17:50
Російський актор Михайло Єфремов повірив запевненням свого нового адвоката Ельмана Пашаєва.
Єфремов
Михайло Єфремов / УНІАН

Юрист Ельман Пашаєв, якого 3 рази позбавляли ліцензії, зізнався, як переконав Михайла Єфремова відмовитися від визнання провини в ДТП з Сергієм Захаровим.

Ельман Пашаєв переконав Єфремова, що зібрав достатньо доказів його невинності, сказав він в інтерв'ю телеканалу Росія-24.

"Завдання адвоката збирати докази. Я цим займався, я зібрав достатньо доказів його невинності. Тому я з ним розмовляв, я його переконував почекати - вину завжди визнати встигнемо", - сказав він.

відео дня

Адвокат упевнений, що тепер справа суду - дати оцінку зібраним доказам. Тим не менш, він готовий визнати провину Єфремова, якщо суд не прийме його докази.

"Якщо ми зрозуміємо в суді, що наші докази не обґрунтовані і не мають юридичної оцінки і сили, звичайно, ми будемо визнавати свою провину і будемо приносити свої вибачення", - додав Пашаєв.

Нагадаємо, що ввечері 6 липня Михайлу Єфремову вручили остаточне обвинувачення. Свою провину він визнавати не став.

Раніше адвокат постраждалих Олександр Добровінський поцікавився, хто врізався в авто Сергія Захарова - марсіани, чи нечиста сила, якщо Михайло Єфремов цього не робив.

Як відомо, увечері 8 червня Михайло Єфремов у стані алкогольного сп'яніння врізався в авто Сергія Захарова, який від отриманих травм помер у лікарні. Михайла Єфремова 9 червня заарештували на 2 місяці і залишили під домашнім арештом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти