StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Меттью Макконахі розкрив свій "брудний" секрет: "Не повинен у когось викликати огиду"

15 серпня 2022, 11:01
У пристойному суспільстві не прийнято піднімати цю тему.
Меттью Макконахі
Меттью Макконахі розкрив свій секрет привабливості / instagram.com/officiallymcconaughey

Голлівудський актор, зірка фільмів Далласький клуб покупців, Джентльмени і Весільний переполох, Меттью Макконахі зізнався одному з американських виданнь, що уникає популярної гігієнічної процедури протягом останніх 30 років.

Йдеться про використання дезодоранту. Він також відмовився від будь-якого виду парфумів, так як не сприймає сторонніх запахів на тілі.

Проте скарг на неприємний запах від актора не надходило. Іветт Ніколь Браун, колега Макконахі по фільму Грім у тропіках, зазначає, що актор не поширює поганий запах, від нього пахне "гранолою і хорошим життям".

відео дня

Меттью зазначає, що регулярно приймає душ, обожнює свій натуральний запах, і не бачить в тому, щоб пахнути природно, нічого поганого. Тим кого це не влаштовує, актор не бентежиться закривати рот.

"Мені подобається мій натуральний запах. Не переношу "чужих" запахів на тілі. Я регулярно миюся, так що мій запах не повинен у когось викликати огиду", - каже Макконахі.

Раніше голлівудський актор Ештон Катчер розповів про страшну хворобу, яка мало не перетворила його на рослину - він втратив можливість бачити, чути і говорити.

Також 50-річний пуерторіканський співак Рікі Мартін показав рідкісне фото своїх синів-підлітків, Маттео і Валентина, від сурогатної матері.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти