StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий продюсер зізнався, як камінг-аут змінив його, та показав коханого

3 червня 2024, 00:02
828
Володимир Завадюк поділився дуже особистими почуттями і переживаннями, які відіграли важливу роль у його житті за минулий рік.
Володимир Завадюк
Володимир Завадюк камінг-аут - Завадюк показав бойфренда і розповів про вихід із шафи / колаж: Главред, фото: instagram.com/zavaduk

Минулої весни Володимир Завадюк, продюсер популярних українських телешоу, здійснив камінг-аут. Свобода говорити публічно про свою орієнтацію мотивувала його з'їхатися з бойфрендом без страху осуду.

Через рік після цієї події, у перший день тижня прайду, Завадюк у своєму блозі в Instagram вирішив розповісти більше про свій досвід камінг-ауту, а саме - як ця подія вплинула на його життя.

Продюсер зізнався, що його оточення прийняло його, він не зустрів осуду, а негатив і нерозуміння йому вдалося прорефлексувати. Він заявив, що радий бути вільним, і дуже сподівається, що його власна історія змусить когось прийняти себе.

відео дня

"Моє рішення 100% дало можливість мені вільніше себе почувати. Воно надало мені крила. Я безумовно став продуктивніше та вільніше в своїх ідеях. Моє коло спілкування, з надихаючими мене людьми... збільшилося. Я палаю та не боюся більше. ... Я навчився робити компліменти вільно, запитувати у людей про їхні межі більше. Для того, щоб нікому не шкодити. Щоб бути вільним, але водночас поважати чужі кордони і говорити відкрито про свої. Мене нарешті прийняла мама. І тепер ми з нею говоримо про моє особисте, як друзі. Відчуваю, що це мало статися раніше. ... Мені здається, це мало важливу соціальну місію… Я вірю, що виходів з шафи стане більше. А це надихне інших бачити LGBTIAQ+ під іншим кутом. Бо без рівності нам не місце в Європі. Тому що кохання — це кохання. І зараз як ніколи важливо усвідомлювати важливість підтримки вільного суспільства. Пам’ятайте — бути чесним з собою = жити щасливе життя. Особливо зараз", - написав Володимир Завадюк, і поділився особистими знімками зі своїм бойфрендом.

Володимир Завадюк з хлопцем
Володимир Завадюк камінг-аут - Завадюк показав бойфренда і розповів про вихід із шафи / колаж: Главред, фото: instagram.com/zavaduk

Хто такий Володимир Завадюк?

Володимир Завадюк - український продюсер, керівник департаменту Big Brave Events, Big Entertainment Shows 1+1 Media та креативний продюсер проектів Голос, Голос. Діти, Танці з зірками, Маскарад, Lip Sync Battle. Був продюсером великих концертних шоу для таких зірок як: MONATIK, Дан Балан, Тіна Кароль, Океан Ельзи, Оля Полякова, Jamala та інші, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка і Народна артистка України Ольга Сумська звернулася до своєї "московської" доньки, акторки Тоні Паперної, в соціальних мережах з емоційною промовою.

Також співачка Lida Lee розповіла про близький зв'язок із шоуменом-воїном Даніелем Салемом - півроку тому зіркам приписували романтичні стосунки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти